Mik a tapasztalatitok a bio króm tablettáról? Tényleg segíti a fogyást? Nincs semmi káros mellékhatása?
Hanem vagy allergiás összetevőre, akkor nem káros, de mozgás nélkül nem sokat ér.
Olyan, mint a benzin. Ha nem jár a motor, nem sok értelme van a tankban tartani. Így működik a króm is. Ha a szervezetet terhelés éri, akkor segít hatékonyabban működni. Ha nincs miben segíteni, akkor csak átmegy rajtad és nem csinál semmit.
Szerintem értelmetlen.
Én is szedtem, de fölöslegesen.
Ami hatása van, azt is csak bebeszéled magadnak.
Én nem fogytam tőle semmit.
Aztán tabletták nélkül elkezdtem sportolni, és attól lefogytam 18 kilót.
Úgyhogy, ha a hitedet erősíti, akkor szedd, de szerintem nem sok haszna van.
A króm csak az édesség utáni vágyat blokkolja, de csak ennek a szedésével nem fogsz fogyni.
Inkább azt kell megvizsgálnod, hogy miért menekülsz az evésbe, ha valami problémád van. Tudom, milyen ez, egy időben nálam is jelentkezett a kényszerevés.
Találj valami elfoglaltságot, amivel eltereled a figyelmet az evésről, illetve sportolj mellé.
Csak kevés szénhidrátot fogyassz, kerüld a gyorséttermi kaját, az édességeket, a fehér kenyeret, a zsíros húsokat. Sok fehérjére van szükséged, ezt pedig zöldségekben, gyümölcsökben, fehér húsokban találod meg. A fehér kenyeret pedig cseréld le barnára, teljes kiőrlésű vagy Norbi Update-s pékcuccokra.
Kitartás, menni fog! :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!