Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » 21 éves srác vagyok és most...

21 éves srác vagyok és most kezdenem az edzést 65 kg 175cm sportos alkat! Milyen port vegyek?

Figyelt kérdés

Nyáron szoktam edzeni Tavaly tisztán toltam így most kicsit már van test alkat de azért kicsit szeretnék jobbat de por nélkül csak szalkasodok ami nem baj csak azért nagyobb is szeretnék lenni!

Milyen port Érdemes vennem?

2015. jún. 7. 11:42
1 2
 11/14 viktorvarga válasza:
ha bulibamész akkor speedet :)
2015. jún. 7. 21:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek kajával nincs gond rendesen szoktam burkolni és ha sima fehérje por nem kell?
2015. jún. 7. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:

ha RENDESEN burkolsz, akkor elég fehérjét eszel. Ha csak zabálsz sok szart, akkor lehet hogy kellene plusz fehérje.

Mit jelent neked a rendes? Ez nem szubjektív, a testednek van egy működése, ha ELÉG tápanyagot és energiát viszel be, akkor lesz miből építkeznie. Szűkös helyzetben nem építkezik. Erősödni lehet kevés kajával is, de építkezéshez, izmosodáshoz.. a testépítőknek az egyik legnehezebb dolguk, hogy tényleg eleget egyenek, bevigyék a kellő tápanyagokat és mennyiségeket. Ehhez valamennyit hozzáadnak a tápkiegek, de azok már csak értelmes étrenden fölül számítanak.

2015. jún. 7. 23:36
 14/14 anonim válasza:
Ezekért a kérdésekért érdemes feljön ide :D Ezekről a kérdésekről mindig Drugs Bunny jut eszembe
2015. jún. 16. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!