Mitől lehet a leggyorsabban fogyni?
Figyelt kérdés
Vannak kokszok, hogy erősebbek legyünk és vannak ugyanilyen fogyasztó szerek is?Ha igen, akkor mi a nevük?2010. febr. 11. 10:06
1/8 anonim válasza:
itt annyi kérdés van hogy nem hiszem el! ennyi dagadt disznót! minek zabáltok annyit?
2/8 anonim válasza:
olyan fogyasztószerre gondolsz amit beveszel, élsz ahogy addig és fogysz?? olyan nincs. kevesebbet kell enni, mozogni, vagy valamelyik szimpatikus fogyókúrát végigcsinálni, diétázni egy darabig, aztán ráállni egy alacsonykalóriájú "normál" étrendre.
3/8 anonim válasza:
koplalj! csak az eslő 4 nap szar aztán megszokod!!
4/8 anonim válasza:
Ha mostantőól negyed annyit eszel, mint ezelőtt. Két napja is ugyanezt nyilatkozta egy zenész, aki egy év alatt 90 /!/ kilót fogyott. Már 170 volt. Ős is azt mondta: csak attól nem hízik az ember, amit nem eszik meg. Ez halál komoly. És persze igyál mellette nagyon sok vizet!
5/8 anonim válasza:
én is láttam azt a riportot, illetve mások nyilatkozatát is. és az a pasi is azt mondta, hogy igen nyilatkozhatná azt is hogy ilyen olyan szerektől fogyott le , de egyszerűen csak kevesebbet evett. többszöri kis adagok! és valamennyi mozgás. ha mostantól mindennek csak a felét eszed meg akkor és mellé mozogsz egy kicsit akkor fogyni fogsz.
6/8 anonim válasza:
Azt kell hogy mondjam az ilyen szerekről nincs jó véleményem. Szerintem fogyni kizárológa úgy lehet ha odafigylesz arra hogy mit és mennyit eszel és mellette MOZOGSZ (bármit a lényeg hogy mozogj, tornázz, fuss vagy bármi) Sehogy máshogy nem lehet tartósan lefogyni!!!! Ezeknek a "csodaszereknek" a nagy része semmit nem ér csak fölösleges dolgokat juttatnak be a szervezetbe...:S
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor indulok a konditerembe! :-)
2010. febr. 12. 07:36
8/8 kati111 válasza:
engem 2002 be elhagyott lelepett a ferjem egy ribivel es 4 nap alatt 11 kilot fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!