Combról hogyan lehet a leggyorsabban fogyni vagy hogyan lehet a leghatásosabban feszessé és formássá tenni?
Nekem napi 2, de legalább 1 óra gyors tempójú séta vált be. Lassan megy majd, de hatásos, 42-es nadrágról lettem 38-as méret, de már ezek a nadrágok is kezdenek bők lenni.
Sok-sok kilométer séta olyan tempóban, mintha üldöznének. (egy futót leelőzni simán)
És legalább egy óra legyen egyhuzamban.
Én -10 fokban is izzadtam egy szál pulcsiban, olyan gyors a tempóm. :)
Persze ehhez egészségesebb ételek, nasik megszüntetése és sok folyadék.
Én reggel mindig jóllakok, jöhet zsír, szénhidrát, minden. Aztán egy óra "rohanás", majd munka (munka közben valami könnyű tízórai), és megint ugyanennyi gyors séta. Aztán egészséges ebéd, leves, hús, zöldség, vagy főzelék. És vacsi már nincs vagy nagyon kevés.
Nekem minden túlsúlyom a combomra összpontosult, és sehogy nem akart lemenni. Minden módszer közül egyedül ez a gyalogkakukk módszer jött be. (pedig próbáltam mindenféle csodatornákat is)
Lassú, de biztos módszer.
Pontos étrendet meg kalóriákat meg dekákat nem tudok írni, de hiába is írnám, a lényeg hogy kicsit kevesebbet egyél, mint most. mindenkinek magának kell kitapasztalni mi jó a szervezetének. (én pl. általában hízok vagy beteg leszek a sztárdiétáktól, és agyf*szt kapok a kalóriaszámolgatástól)
helyi zsírégetés nincs.
mindenhonnan fokozatosan fog lemenni.
Az első nem mond hülyeséget, nekem akkor volt a legvékonyabb a combom, amikor futni jártam.
Fogyasztás, feszesítés, formálás: all in one.
szia
én 165/60kg vagyok és nincs rajtam túl sok felesleg,nagyon izmos a combom mert jégtáncolok,emellett minden nap futok 20 percet.Ettől nagyon megizmosodott és nőtt is.1 évvel ezelőtt sokkal de sokkal vékonyabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!