Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek ez hatásos fogyókú...

Szerintetek ez hatásos fogyókúra lenne?

Figyelt kérdés

Rengeteg mozgás. -20 perc elliptikus tréner bemelegítésnek, -15 perc szobabicikli váltakozó tempóban;1 perc laza-1 perc teljes erőbedobással. -súlyzózás edzés végén- hasprés 2x30.

edzés után fél liter citromos víz, és estére kefir.

zöldség és gyümölcs mellett, illetve fehér kenyeret délelőtt eszek, délután már ne,. zöld teát is fogasztok.

szerintetek ez bejöhet? vélemények?

ui.: fehér kenyeret azért eszek, mert még fejlődő szervezetem van, és kell egy kis szénhidrát is.

egyébként ezt az edzést mindenap elvégzem.

2010. febr. 7. 19:02
1 2
 1/11 maundrel ***** válasza:
azért ne mindennap csinálj súlyzós edzéseket, a szervezetnek pihennie is kell (pont akkor fejlődsz amikor pihensz, nem pedig edzés közben-népszerű tévhit)
2010. febr. 7. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Hát így nem a legjobb. Fehér kenyér nem kell még a fejlődő szervezetnek sem helyette:rozs, korpa, teljeskiőrlésű kenyér. Mindenképpen egyél húst is csírkét,halat ebédre.A gyümölcsöt délelőtt kéne enned, ne keverd a zöldséget és a gyümölcsöt. Iktasd be a magvakat is az kell az idegrendszernek és a fejlődő szervezetnek: zabpehely, szezám, lenmag akár a salátára szórva vagy fözve, reggelire zabkása hidd el finom! Csak így lesz tartós erre állj át.Folyadék legalább 3liter no cukor és semmi édesítőszer hízlal és káros, max pici méz.Hetente egyszer valami édesség de ha lehet te csináld pl:zabpelyhes maffin stb csak azért hogy jutalom is legyen de csak egy darab.
2010. febr. 7. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

első kérdés: ezt magadtól találtad ki?

egyébként.. nehéz kijavítani mert nagyjából minden rossz. Még ami kevésbé rossz az az edzés, bár érdemes külön venni az aerobot a súlyzós edzéstől. az aerob (elliptikus tréner, bicikli, stb) az kb 40-60 perces folyamatos edzés. ez arra jó hogy ez alatt az zsírégetés időigényes folyamatai (zsírok zsírsavvá bontása, stb) le tud folyni. pulzus 130 alatt, de azért ne csak lötyögjél.

És akkor emellé van súlyzós edzés.

súlyzós edzésből egy héten 3nál több nem kell, de aerobból lehet akár 4-5-6 is. de ne közvetlen egymás után akkor se!

A kajálás meg agyrém. Ilyen kajálással ha fogyni fogsz akkor sem azért lesz, mert jó a kaja hanem mert rohadtul kevés. és nem zsírból fogsz fogyni, mert gyakorlatilag éhezik a szervezeted, hanem izomból. olvasd el a body.builder.hu oldal alapismereteit.

2010. febr. 7. 19:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt elárulhatnád, hogy mivel laksz jól?
2010. febr. 7. 19:58
 5/11 A kérdező kommentje:
ha ez nem jó, akkor világosítsál már fel. ha nem jó, irj egy edzsétervet mi lenne jó. mert én is rá tudom vágni hogy szar.
2010. febr. 8. 13:56
 6/11 anonim válasza:
Ha gyúrni is akarsz fogyás köben, akkor kell fehérje is. Sok-sok hal, ha még egészséges is akarsz lenni, minimum hetente kétszer. Az sem árt, ha beöltözöl kicsit, hogy megizzazd magadat. És tanácsos egy kis kocogás is a friss levegőn.
2010. febr. 10. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nem eszel rendesen, előbb-utóbb alultáplált leszel, amiből nehéz visszatalálni az egészséghez. Egyébként is, egyáltalán nem mindegy, hogy van-e miből fogyni? Hiszen akin 30-40 kiló túlsúly van, azon hamarabb meglátszik a fogyás, mint akin csak 1-2 kiló plusz (amit nem is mernék túlsúlynak nevezni). Ja, és a túlsúly mértékét nem te döntöd el, hanem a szervezeted.

Szóval ha egészséges akarsz maradni, egyél rendes kajákat, max. kisebb adagokat, a mozgáshoz nem írok, van, akinek ez is hatásos, ez megint csak az a kategória, amiről pontos adatok ismeretében nem lehet nyilatkozni, mert pl. aki trombózisos, az nem végezhet megerőltető mozgásokat, aki eleve egészséges, az meg mozoghat többet is - ha ideje engedi.

2010. febr. 10. 22:28
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2010. febr. 11. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ja te is rátudod vágni hogy szar, de mi rá is vágjuk. Mi az hogy edzés után citromos víz? Elárulod a funkcióját?
2010. febr. 14. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdező: nem csak rávágtam hogy szar, hanem meg is indokoltam, sőt, még azt is leírtam hogy hol találsz olyat ami nem szar. De nem baj hogyha ezek után sem találod meg, legalábbis nekem semmiképpen sem baj, mert engem különösebben nem izgat hogy lefogysz-e vagy nem. Csak azt remélem hogy azok legalább akik olvassák ezt (azt) tudni fogják!
2010. febr. 14. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!