Igaz, hogy a Leg Magic tönkre teszi a térdet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 11:13
1/4 anonim válasza:
Őszintén szólva, a kérdésedre nem tudok válaszolni...
Én kipróbáltam, de a testrészeim tönkretételéig nem jutottunk - nem vagyok egy robosztus alkat (62 kg) de a Leg Magic a harmadik használatnál szétesett :))
2/4 A kérdező kommentje:
Hú, ez nagyon durva. És az eredeti Leg Magic volt? Nem a Tescós?
Én 90 kg vagyok.
2010. febr. 7. 11:25
3/4 maundrel válasza:
én is használom lassan egy hónapja, és semmi baja a térdemnek, (nem is esett szét-mármint a leg magic)..de egyszer kipróbáltam cipő nélkül és akkor baromira éreztem a térdeimet...nem volt kellemes..szal annyi a titka hogy cipőben kell "használni"
4/4 anonim válasza:
Hát én beszarok. Ennyi hülyeséget összehordani. A leg Magic hogy a fenébe tenné tönkre a térdet? Majd Ha 130kg-al guggolsz 15 évesen akkor tönkremegy a térded. Az megtörténhet, hogy valakinek fájt tőle, de az nem a leg magic hibája, hanem az illetőnek rossz a térde már alapból(túlsúlyos, rossz az izpmbekötése stb..). Szóval ilyen baromságokat azért nem kéne! Gondolkozzatok már el egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!