Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon tönkre...

Mit csináljak? Nagyon tönkre teszi a kedvem

Figyelt kérdés
Egyre jobban hízok és a combom meg a fenekemen minden nap megjelenik egy repedés ami fáj és csúnya. Nagyon depressziós vagyok tőle. 16 éves vagyok 170 magas és 75kg. Tudom hogy ez iszonyat sok és hogy az én hibám de már rég óta szeretnék változtatni. 2napja járok hastáncra. Régen 60 és 65 között volt a sulyom. Mit csináljak hogy megálljon ez a folyamat? Nem szeretném hogy még jobban csúnya legyen a combom meg az egész alakom.
2010. nov. 10. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jó úton haladsz a hastánccal. Ne hagyd abba, még ha az izomlásztól sajog is mindened, eleinte. Van egy közeli lány ismerősöm, igen ő is kb. ilyen súlyú volt mint te. Hastáncol, már két éve, és szépen olvadtak le róla a kilók. Na nem egyből, de egy év alatt sokkal karcsúbb lett. Ne add fel, amíg a helyzet nem javul, kend be magad minden este fürdés után testápolóval, amit bemaszírozol a bőrődbe. Vagy mandulaolajat is vehetel, vagy olivia tartalmú testápoló is nagyon hatékony.Ne csügged, lesz még jobb is hidd el!Hiszen még csak 16 éves vagy.
2010. nov. 10. 17:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2010. nov. 10. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, 16 voltam, mikor először fogyóztam, most 35 vagyok. El sem tudom mondani, mennyivel könnyebb volt 16 évesen lefogynom, sokkal könnyebben mentek le a kg-k, úgyhogy ne csüggedj. Ne koplalj, szépen, egészségesen egyél, és ahogy előttem írták, hastánc.
2010. nov. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!