Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sport százkilósan? Nem teszi...

Sport százkilósan? Nem teszi tönkre az ízületeket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az úszás jó, de arra legfeljebb heti egyszer van lehetőségem. Mit tudtok még ajánlani, amivel nem ártok magamnak?
2011. aug. 13. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Rubint Réka, 97 kg voltam, most 69 vagyok... Semmi baja az ízületeimnek, egy kis Proenzi3 nem árthat... Sok sikert és kitartást kívánok Neked!
2011. aug. 13. 21:40
 2/8 anonim válasza:
Súlyzózz... nem csak azzal tudsz ekkora súlyfelesleggel a legtöbb kcalt elégetni, de RR dvd-vel ellentétbe biztosítod az izomtömeged megmaradását is.
2011. aug. 14. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
bringázás
2011. aug. 15. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
én zumbázok (is), oda is járnak nagyon kövérek - annyi a különbség, hogy amit én ugrok, azt ők lépik, de szépen végigcsinálják a 60 percet
2011. aug. 15. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:

súlyzózz eleinte, szálkásító étrend mellett fogysz ~ heti 1 kilót, pár hónap múlva már csak 90 kilós leszel, el lehet kezdeni gondolokodni küzdősporton (egyrészt még energiaégetőbb, másrészt ezek már olyan sportok, amik tényleg mindent átmozgatnak)

90 kilósan meg lehet már tolni, van olyan súlycsoport is ami 90 kiló körül mozog.

2011. aug. 15. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Haverom 114 kg de ő jár edzeni :D még mindig hájas nem kicsit de azért erős lett nem is kicsit
2011. aug. 15. 20:02
 7/8 anonim válasza:

A testmozgás egyik legfontosabb szerepe a testünk fölötti irányítás visszaszerzésében rejlik. Egy túlsúlyos személy esetében testének kontrollálása – részben vagy teljesen, de – kicsúszott az irányítása alól. Már nem ő mondja meg, hogy mit, mikor és mennyit egyen, hanem leggyakrabban már csak alázatosan engedelmeskedik a test követeléseinek, és eszik, eszik, eszik...

Ha ilyen esetben mozgásra bírjuk magunkat, azzal megmutatjuk, hogy „ki az úr a háznál”! Éppen ezért a mozgás ténye sokkal fontosabb a minőségnél vagy a mennyiségénél! Nem csak az számít, hány kört futottunk le, hanem sokkal inkább az, hogy teljesítettük, amit elhatároztunk, és sikerélménnyel zártuk vagy kezdtük a napot!

2011. aug. 15. 22:15
 8/8 anonim válasza:

Változó, én 190kg kezdtem el sportolni persze nem ugrálást ;)

150kilosan harcművészetet tanultam, térdvédőt használtam 1 év után mert a tatami kidörzsölte a térdemet (sok föld technika) de egyébként semmi bajom nem lett belőle semmi fájdalom.

Ha nagyon félted az ízületeidet akkor vegyél boka tartó zoknit és 2db térdvédőt, viszont ezen ne spórolj mert az olcsó 2-3000Ft-s 1-2 óra után szétmennek + kényelmetlenek

2011. aug. 15. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!