Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen térdet kimélő torna...

Milyen térdet kimélő torna dvdét ismertek?

Figyelt kérdés
Volt két éve egy balesetem aminek során a térdeim és a bokáim eléggé óönkre mentek. El is hiztam de 4 hónapja elkezdtem újra edzeni heti hatszor járok edzőterembe futás taposás bicigli súlyzós edzés! 14 kiló le is ment szeretnék itthon is tornázni de a rubintréka féle videókat ahol sok a térdhajlitás kitörés nem birja sokáig a térdem tudtok valami olyan vidit ami azért átmozgat de térdet kiméli. Tehát lehet kicsit ugrálós csak ne sok kitöréssel stb. Norbi ducitréningre gondoltam de az nem túl könnyű? 175 centi vagyok és 79kg. 20L
2010. nov. 25. 15:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért nem csinálod azt, hogy kihagyod a "combos" gyakorlatokat? Abban a részben van sok kitörés, guggolás.

A has, fenék, felsőtest részeket nyugodtan csinálhatod. A futás, bicajozás pedig átmozgatja az egész testedet.

A norbi duci tréning nagyon lightos, de a semminél jobb.

2010. nov. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!