Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan fogyjak le 30 kilot?

Hogyan fogyjak le 30 kilot?

Figyelt kérdés

16L 166 cm 85 kg

Na szoval gondolom hogy nasit,cukrot,uditoket el lehet felejteni de hogy lehetne tenyleg sikeres a -30 kilot

max 4 - 5 honapom van :(

2014. okt. 22. 07:05
1 2
 11/18 Grapp ***** válasza:
66%
Nah kicsit bosszantanak itt a kommentek ezert leírom az én történetemet amin keresztul mentem. 2015. 04. 28. an eldontottem hogy eleg valtoztatnom kell magamon. 1 hetig nem ettem semmit. Utana kizartam az etrendembol a kenyeret tesztat feher rizst napi kb 30 gramm ch t ettem es zabaltam a csirkemellet meg a halat. Semmit nem mozogtam csak okosan ettem. Evvel a modszerrel mostanra 72 kilora sikerult lefogynom 96 rol. A borom nem ereszkedett meg emesztesem nem ment gajra. Szoval senki ne magyarazza itt hogy ennyi ido alatt lehetetlen ennyit fogyni ha nekem sikerult leadnom 24 kilot aki imad zabalni akkor mindenkinek megy.
2015. okt. 2. 03:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
én már 40 kilót fogytam. Kedves utolsó, kérlek majd írj egy helyzetjelentést 2016 áprilisában is. nem lefogyni a nehéz, ugye tudod?
2015. okt. 2. 14:13
 13/18 Andika17 válasza:
100%

Kedves Fogyni vágyó társam!

Mindenkinek elmondanám, hogy a fogyni vágyó embereknek igenis kell egy cél, egy dátum, vagy egy ünnep, ami erőt ad. Ez lelkileg szükséges. Én egyszer egy hónap alatt egészséges táplálkozással és napi egy órás intenzív tánccal fogytam 11 kg-ot. 3 évig egy kiló sem jött vissza, a bőröm szebb lett és a vérképem csodás. Mindent cáfolnék, amit az okosok gondolnak, mindenki más és mindenki máshogy él meg mindent. Tehát, ha még mindig akarod és nem vették el a kedved tégy belátásod szerint! Ja, s ne mondd el senkinek sem a terved, csak akkor ha már túl vagy rajta. S ha egy-egy nap picit nassolósra sikeredett, semmi baj. A következő napon jobban odafigyelsz, de ne büntesd magad. Az a fontos, hogy mindig jól érezd magad és ne büntinek fogd fel. Remélem sikerül majd elérned a célod! Ja és én is 170 cm és 85 kg voltam. Bár én már 74 kg-osan nagyon csodásan éreztem magam. Ott megálltam és nem akartam vékonyabb lenni, mert soknak hangzik a kg, de akkor is vékony lettem. :)

2015. nov. 10. 11:19
 14/18 anonim válasza:
0%
Ugy hogy nem zabálsz fölöslegesen
2016. ápr. 9. 17:35
 15/18 anonim válasza:
64%
Sziasztok! Elég régi a kérdés, de én most válaszolok rá. Remélem még hatással lesz néhány emberre. Kitűztem anno egy célt, hogy én most le fogok fogyni 20 kilót 13 évesen v olt ez. A kamasz panasz :) Strand, lányok és még sorolhatnám.. KITARTÁS gyerekek 2 hónap -20 kg:) 1 hónap alatt simán le megy egy 10-es ha nyomod neki én mindig futottam reggel/este elmentem szaunázni(méregtelenít) Ugyhogy aki most kezdene el diétázni annak sok szerencsét sikerüni fog! :)
2016. ápr. 10. 20:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Havi 10 kiló irreális, rengeteg edzés kell kevés evéssel, amire nem sokan képesek, s akkor is izomból megy le egy nem jelentéktelen része. Heti -1 kilóhoz is elég nagy deficit kell, nekem sose jönne össze, hacsak nem nyomnék le naponta egy közepes teljesítménytúrát.
2016. ápr. 10. 21:39
 17/18 Grapp ***** válasza:
100%
Helyzetjelentés: 53 kilo vagyok másfél hónapja :)
2016. ápr. 20. 15:10
 18/18 anonim ***** válasza:
53?! Grat.!:)
2018. jún. 16. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!