Hogyan fogyhatnék le 10 kilót?
Sziasztok!
14 éves vagyok, lány. Jelenleg 171 cm vagyok, és 72 kilogramm. Még így is túlsúlyosnak érzem magam, de nem rég (júniusban) 86 kilogramm voltam. Szeretnék egy olyan 62-65 lenni (inkább kevesebb). Hogyan válhatnék meg még 10-15 kilótól? Heti 5 testnevelés órám van, amin eléggé megdolgoztatnak minket, (napi 3-3.5 km futás) emellett hetente 2x eljárok táncolni másfél órát. Nem reggelizem, mert akkor nem vagyok éhes, ebédre alig eszem, vacsorára pedig csak egy kefirt, esetleg mellé egy fél kiflit. Kérlek segítsetek, minél hamarabb le szeretnék fogyni :) A válaszokat előre is köszönöm :) További szép napot!
Tehat leadtal 10 het alatt 14 kilot?
Akkor csak csinald tovabb amit eddig. Mondjuk heto 1 kilonal tobbet nem kene fogyni. Kicsit emelj a kajamennyisegen.
Nagyon beteg leszel, ha így folytatod. Egyél rendesen.
Iktass be napi rendszerességgel húsokat, zöldséggyümölcsöt, és olajos magvakat nagy mennyiségben. A szénhidrátot csökkentsd, tehát kenyér tej cukor tészta stb. nem kéne. Egyél naponta legalább 5 alkalommal.
# 6
Ne tanítsd már hülyeségre!
Felnőtt korban sem kell fogyókúrázni. Fogyókúra címszó alatt a női magazinos elmebeteg diétákat szokták érteni, mint pl a 90 napos.
Egészséges étrendet követni(amitől lefogysz, ha kövér vagy) viszont 14 évesen sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!