Mi a tapasztalatod a Turbó Ripperről?
Áh, egy fogyasztószer, zsírégető.
Az a tapasztalatom, hogy egészséges,kiegyensúlyozott étrend és megfelelő mozgás nélkül is nagyon jól fogyaszt...-ja a pénztárcád méretéd.
A tapasztalat nem tudod mit jelent ? Az hogy használva élettapasztalatot kapsz a hatásáról magadon
"Személyes átélés és érzelmi élmény, amikor közvetlenül érzékelünk és megértünk egy helyzetet, elért vagy elszenvedett hatást. " [link]
Te mit éltél át a TR-ről ? Beírtad gógléba -.- Értelmi fogyatékos vagy?
Vicces kérdező :D
Amit leírtam az akkor is hasznos. Ha mellette nincs normális étrended és kialakított sportrendszered semmit nem ér.
Honnan tudod, hogy hasznos, ha nemismered? Nincsen tapasztalatod róla. Egy korábban cikkekből olvasott dolgot mondasz el, de semmi fogalmad sincsen, hogy az igaz vagy sem, csak a saját elképzelésed alapján szelektálsz. Ennyi erővel a buszvezetőt is kérdezhetném.
Az hogy az van kiírva "Mi a tapasztalatod " nem véletlen !
Csodaszer nem létezik. Akkor fogsz fogyni ha:
1. nem eszel semmit, vagyis koplalsz,
2. ha van egy rendes étrended és mellé olyan hülye vagy hogy megveszed
De nyugodtan szidhatsz engem, jól esik :) A tény az tény, te fogyni nem fogsz tőle max izomból a pénztárcád meg a pénzből. Egyébként nem olvastam el semmilyen cikket, amint megláttam shopbuilderen a zsírégetőt már tudtam milyen választ fogok adni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!