Mi a tapasztalatod a WellMix fehérjeporral?
Árban mindenképp az egyik legkedvezőbb - márpedig sokaknak (így nekem is) ez fontos szempont.
Cserébe kapsz egy nem túl finom ízű italt (bár ízlések és pofonok, valakinek kifejezetten ízlik), ami betölti azt a funkciót, amire rendeltetett: egy étkezést teljesen jól helyettesít. Tehát nem leszek éhes. Én a kalóriaszámlálós módszer mellett, napi ötszöri étkezésnél az utolsót helyettesítem ezzel a porral s eddig igen jól bevált. Biztosan van jobb is, de fogyókúrához viszonylag kevés pénzért szerintem megfelelő.
Köszi a választ!
Kimaradt, hogy elvileg tejfehérje (asszem60%), tejsavófehérje (arányra nem emlékszem), meg szójafehérje (10%) van benne + L-karnitin, vitaminok, stb stb...
A fehérjeszeletnek leírom az összetételét, hátha más is ráharap :D (Tényleg nagyon finom, a legtöbb amit próbáltam pocsék volt.)
Tehát Rossmannban lehet kapni, 'Well Mix sports protein szelet' ezüst/piros papíros.
tejfehérje, glükózszirup, szójafehérjeizolátum, dextróz, aromák, kakaómassza + tejcsoki bevonat (ez mondjuk cukros, de nincs is rajta olyan hűdesok csoki).
egy szelet 178kcal, 14g fehérje, 20g ch/cukor12g/, zsír 5g
E, C, B1, B2, B6-vitaminok vannak benne.
Szóval kb. ugyanaz az összetétele, mint a kétszer ilyen drága protein szeleteknek.
Van vaníliás, csokis, banános, mindegyik finom, omlós tejkaramella állagú, de nem ragacsos. Van túrós-citromos is, de abban viszont rengeteg ch+cukor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!