Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatod a WellMix...

Mi a tapasztalatod a WellMix fehérjeporral?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 16:43
 1/4 anonim válasza:

Árban mindenképp az egyik legkedvezőbb - márpedig sokaknak (így nekem is) ez fontos szempont.

Cserébe kapsz egy nem túl finom ízű italt (bár ízlések és pofonok, valakinek kifejezetten ízlik), ami betölti azt a funkciót, amire rendeltetett: egy étkezést teljesen jól helyettesít. Tehát nem leszek éhes. Én a kalóriaszámlálós módszer mellett, napi ötszöri étkezésnél az utolsót helyettesítem ezzel a porral s eddig igen jól bevált. Biztosan van jobb is, de fogyókúrához viszonylag kevés pénzért szerintem megfelelő.

2012. aug. 30. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Köszi a választ!

Kimaradt, hogy elvileg tejfehérje (asszem60%), tejsavófehérje (arányra nem emlékszem), meg szójafehérje (10%) van benne + L-karnitin, vitaminok, stb stb...

A fehérjeszeletnek leírom az összetételét, hátha más is ráharap :D (Tényleg nagyon finom, a legtöbb amit próbáltam pocsék volt.)

Tehát Rossmannban lehet kapni, 'Well Mix sports protein szelet' ezüst/piros papíros.

tejfehérje, glükózszirup, szójafehérjeizolátum, dextróz, aromák, kakaómassza + tejcsoki bevonat (ez mondjuk cukros, de nincs is rajta olyan hűdesok csoki).

egy szelet 178kcal, 14g fehérje, 20g ch/cukor12g/, zsír 5g

E, C, B1, B2, B6-vitaminok vannak benne.

Szóval kb. ugyanaz az összetétele, mint a kétszer ilyen drága protein szeleteknek.

Van vaníliás, csokis, banános, mindegyik finom, omlós tejkaramella állagú, de nem ragacsos. Van túrós-citromos is, de abban viszont rengeteg ch+cukor van.

2013. febr. 13. 11:40
 3/4 anonim válasza:
Én vaníliásat vettem, alapvetően finom az íze, most a hét eleje óta iszom, és kicsit már kezd undorító lenni :D 3-4x eszem egy nap, ebből a reggeli és vacsora ez a por. 3 nap után fél kg minusz. Kíváncsi leszek a végeredményre!
2013. febr. 14. 10:28
 4/4 anonim válasza:
Mennyit fogytatok ettől a porttól?
2014. nov. 4. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!