Mi a véleményed, tapasztalatod a KRÓM-ról? Ha jól gondolom ezt gyógyszertárban nem válthatom ki, csak rendelhetem?!
*Chrome
sokkal jobb, mint a mozilla, az explorernél meg mindenki tudja hogy jobb. Az operát nem ismerem de hallásból még mindig a chrome a legjobb. Nem omlik össze, mindent megnyit, adblock plus-szal minden reklámot letilt, szóval teljes mértékben elégedett vagyok.
Amúgy a króm a kocsin nagyon szépen mutat. Külső-belső optikai tuningnak kiváló.
Steph, köszönöm szépen a tájékoztatást én is interneten olvastam róla, azért gondoltam érdeklődöm, hátha van negatív tapasztalat is róla!:)
Barney, köszönöm, le tudom írni, hogy google chrome.. de nem erről van szó :) azért aranyos vagy
Vény nélkül kapható készítmény.
Az inzulin szabályozásában vesz részt, csökkenti az inzulin szintjének ingadozását. Ebből következik, hogy nem kívánod az édességet annyira, mert az inzulinod nagyjából állandó marad.
Sokat kell inni, mert nehézfém és a máj választja ki, rontja a májfunkciót, ha túladagolod, a vesének sem használ túlzottan, rendesen kell inni, ha szeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!