Atya ég, dehogyis! A normális határon BŐVEN belül van a súlyod. Miért akar minden fiatal lány divatgebe lenni? Amúgy is ilyen adatokkal biztos hogy eleve vékony vagy. Ne akarj fogyni.
2009. dec. 24. 11:46
2/11 anonim válasza:
Hát sokat biztosan nem. :) Mert van egy módszer amivel ki lehet számolni az ideális testsúlyt, a te esetedben az 61,4 kiló. Ez nem nagy különbség. :)
A magasságodból vonj ki 150 centit, szorozd meg 0,6-tal és adj hozzá 50-et. Ez lesz az ideális testsúly.
2009. dec. 24. 11:49
3/11 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy nyugi nem kell fogynod. :) A súlyod teljesen rendben van, sőt nyugodtan felszedhetnél pár kilót. :D
2009. dec. 24. 11:51
4/11 anonim válasza:
Hát ez függ a csontozatodtól is. Én 171 cm vagyok, 54 kiló és fogyózok. De lehet neked erősebbek a csontjaid. Ezt így nem lehet megmondani szerintem...
2009. dec. 24. 12:23
5/11 anonim válasza:
Ugyan, minden ember csontozata ugyanolyan. Csak a rajta levő zsír/bőr vastagsága más és más.
Felejtsétek el ezt a "neked lehet, hogy erősebb a csontozatod" szöveget.
Egy 200 kilós manusnak is hasonló csontozata lehet, mint egy 100 kilósnak, csak éppen az ezen lévő zsír, bőr mennyisége eltérő.
Pá!
Ja, ideális a testsúlyod, nehogy fogyni merj.
2009. dec. 24. 12:44
6/11 anonim válasza:
hat en nem tudom h kinek mi az idealis, de negem peldaul nagyon zavar 1 2 kg plusz is. szerintem nem minden esetben a kilo hataroza meg hogy valaki sovany vagy nem. en 162cm vagyok 45 kg es szerintem fogynom kene mert nem tartozok a vekonyak koze evel a testsulyal sem...szerintem alaktol fugg hogy kin hany kilo hogy all...
2009. dec. 25. 09:50
7/11 anonim válasza:
Hááát,szerintem sok az már. Barátnöm ugyanilyen magas,és 50 kiló,és pont jó mindenhol egyáltalán nem vékony,mert olyan a testalkata,szóval most ahhoz képest,a te 61 kilód..háát lehet hogy picit sok.
2009. dec. 30. 00:47
8/11 anonim válasza:
Nézd én nem fogok köntörfalazni!
ez teljesen rajtad áll!
hogyha azt gondolog mert pl:csúfolnak vagy ilyesmi akkor mozogj sokat de ne diétázz.ha jól érzed magad akkor semmi értelme!
ez a dolog felyben dől el!
remélem segítettem!
Luca
2009. dec. 31. 22:56
9/11 anonim válasza:
Nem kell fogynod,de ha egyszer szükséged lesz a fogyásra,ne vidd túlzásba!
2010. jan. 1. 21:50
10/11 anonim válasza:
Hülyéé vagy???? Nehogy nekiállj fogyni. ha 70kg lennél akkor sem kellene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!