12 éves vagyok 165cm és 50kg. Fogynom kéne? És ha igen akkor, hogyan?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 22:15
1/9 anonim válasza:
én 13 vagyok 141cm és 30kg. így is egy fogpiszka vagyok! örüljél hogy van rajtad hús! jó vagy így!
2/9 anonim válasza:
hájas vagy izmos? fiú vagy lány?
3/9 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson fogyni, így is sovány vagy, ha fiú, ha lány.
4/9 anonim válasza:
szerintem 12 évesen menjél vissza tanulni és ne a fogyókúrán gondolkozzál. basszus 12 éves vagy... nem 21
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy lány vagyok.
2010. febr. 27. 08:13
6/9 anonim válasza:
egy grammot se fogyj!=)
kb 3max 5 kg még ezzel a magassággal megengedhetsz, de többet ne.
nagyon jó ez a két arány, egyél sok gyümölcsöt, mozogj sokat:)
16/L
7/9 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólokhoz! Ennyi idősen még folyamatosan változol, ha úgy érzed inkább mozogj egy kicsit! Napi fél óra séta is elég.
-----------------------------------------
Olvass róla bővebben: www.fogyokurazas.blog.hu
8/9 anonim válasza:
Szerintem semmi baj a súlyoddal én ideálisnak gondolom, főleg hogy még bőven fejlődő szervezet vagy! Ugyanilyen magas vagyok, csak tripla dupla, mint te....és súlyban sem ennyi, hanem egy tizessel több, de még így sem tartom magam kövérnek. Pár éve 50 kg-ra lefogytam (nem fogyókúrával, hanem stressz miatt) és az ismerőseim -utólag vallották be, de- azt hitték, hogy beteg vagyok vagy drogozom, annyira sovány voltam. Ezt csak azért írtam, mert hidd el nincs két egyformán kinéző ember testalkatilag még ha ugyanolyan magas és súlyú is, ezért ne abból indulj ki, mit mutatnak a számok! :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem pont jó vagy, mert kövérnek vagy vékonynak sem jó lenni ez ideális testsúly de egy kis hizás sem árt meg neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!