Mi a véleményetek rólam? Nagyon kovér vagyok? Hány kg-nek nézek ki? kb. mennyit kellene fogynom? 165cm vagyok.17/L
2011. aug. 24. 22:19
1/13 anonim válasza:
jujj mintha magamat látnám......énolyan 72 -73 vagyok,és a célom 65,aztán 60.....stb.....amugy sztem nemvagy kovér.
2/13 A kérdező kommentje:
koszi a gyors választ.. :) fogyizunk egyutt? :D a cél kb ugyanannyi...
2011. aug. 24. 22:24
3/13 anonim válasza:
68-70 kilonak nezel ki kb. Minimum 5-7 kilot kene fogynod+izmositani izmositani es szep formas tested lesz :)
4/13 anonim válasza:
70 kiló felett vagy szerintem. 10-15 kilót minimum le kéne adni,de persze ésszel és sporttal.
5/13 anonim válasza:
Hát ha 40 éves volnál, még jó volna, de 17 évesen... Jól táplálnak a szüleid, le a kalappal!
7/13 anonim válasza:
75-85?? ha 180 centi lenne esetleg...
9/13 anonim válasza:
szerintem ugye 70-75 max 80 vagy.
Én 15 vok,hasonló alakkal,167 cm,csak 65 kg vagyok kb.De fogyni szeretnék még.
Ne figyelj a hülye válaszokra.Nekem is a génjeim az ilyenek :)
Szerintem még igyis vannak barátiad akik elfogadnak :) Legalább nemvagy anorexiás :)
10/13 anonim válasza:
22:37 milyen köcsög vagy!ám ez nem is vészes,5x egyél keveset + 5 nap fél óra sport,és jó lesz!!!!-5 is elég lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!