Szerintetek Flavin H7 glabridin édesgyökér kivonat italt ihatják 16 évesek? Mert nekem nagyon kéne már fogynom.157 cm és 57kg vagyok.
Igen lány vagyok.
Csak az a gond,hogy rajtam meglátszik a súlyfelesleg nagyon,főleg a hasamon és a combomon.És néztem ezt a gyökérkivonatot,csak azt nem írja hogy kik ihatják.
Éppen tegnap kerestem én rá, de egészen ijesztő mellékhatásokat olvastam az édesgyökérrel kapcsolatban, el is ment a kedvem a vásárlásától.
Persze mindenki tisztában van azzal, hogy a legjobb a megfelelő táplálkozás és a mozgás, de időnként csábít a könnyen leadható kilók vágya...
Én letettem róla felnőttként, szerintem te se kezdd el, vagy csak nagyon körültekintően!
Itt olvashatsz a hatásairól:
1 nem vagy kövér, hanem normális a testtömeged
2 ha nem tetszel magadnak, ne csodaszereket iszogass, hanem emeld fel a lusta segged és menj sportolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!