Ha eszek rendesen de hashajtót is szedek akkor le tudok
fogyni?
31/42 A kérdező kommentje:
Nagyon nem vagyok már tini :D Annyiféle fogyasztószert hirdetnek az nem lehet hogy egyik sem jó.. De étvágy elvevő szer is jó lenne, hogy ne járjon mindig az eszembe hogy enni kéne valamit. A reformkaját nem nekem találták ki, tényleg nincs hozzá akaraterőm ezt a diétát évekig csinálni
Szerinted ha csak egy is használna, lenne ennyi kövér ember?! Próbálj már meg gndolkodni!
Ha semmit nem akarsz magadért tenni, akkor sajnálom, tényleg bele kell nyugodnod, hogy kövér maradsz. Vagy próbáld végig az ôsszes csodaszert, tedd tönkre az egészségedet és maradj kövér.
2014. márc. 19. 16:45
A diéta egyébként nem azt jelenti, hogy az ember állandóan éhes és nem eszik finomakat. Nagyon finom és egészséges ételek is vannak ám. Ha nem megy egyik napról a másikra, próbáld fokizatosan. Lassan lassan hagyd el a fehérlisztes dolgokat, ha nem tudsz meglenni kenyér nélkül, egyél teljes kiőrlésű kenyeret sok zöldséggel. Tészta helyett teljes kiőrlésű tészta. Cukor helyett süss eritritollal vagy xilittel sütiket, akár maglisztekből, mandulalisztből. De én nem vagyok gluténellenes, felőlem tönkölylisztből is sütheted. Keresd meg mindennek az egészséges verzióját, és fokozatosan váltsd ki vele az egészségtelen hízlalót. És tarts mértéket.
2014. márc. 19. 16:50
34/42 A kérdező kommentje:
Rozs meg barnakenyér nem hizlal? Mert azt kóstoltam és ehetők ..
Hát, alaposan nézd meg, a barna kenyér teljes kiőrlésű legyen, ne melasszal színezett fehérkenyér, mert az ugyanaz.
Minden hízlal, ha túl sokat eszel belőle! A teljes kiőrlésű kenyér is. Mennyi kenyeret eszel egy nap?
2014. márc. 19. 17:03
36/42 A kérdező kommentje:
Erről az eritritolról nem hallottam még de most megnéztem és jókat írnak róla. Főként hogy 0 kalóriás.
37/42 A kérdező kommentje:
Kb 4 szelet kenyeret naponta, néha 1-2 zsemlét is. Van ez a bezacskózott nagyon sötét barna kenyér magokkal, általában német felirattal vollkornbrot vagy mi, az egész jóízű volt.
Na látod, csak gondolkodni kell! Gondold végig, mit szeretsz.
Kenyér? Miből van? Lisztből? Oké, google, keresőbe beírni: liszt helyett.
Süti! Cukor! Mi van cukor helyett? Tészta? Mivel lehet kiváltani vagy kevésbe hízlalóvá tenni?
És így szépen végig. Nem fog egyből menni, de fokozatosan rá tudsz állni egy sokkal optimálisabb étrendre. De hosszú és fáradtságos út, az elején kicsit időigényes is. De sokkal kifizetődőbb, mint csodaszerekben meg hashajtókban reménykedni.
2014. márc. 19. 17:09
39/42 A kérdező kommentje:
No egész belelkesültem ,csak érdemes volt ide kérdést írni :D Rendelek egy doboz ilyen 0 kalóriás cukrot majd azzal iszom a kv-t ,teát ,meg amire eddig rendes cukrot szórtam.
2014. márc. 19. 17:25
Kapcsolódó kérdések: