17éves multam és anfetamintöl le e fogynék?
Az amfetamin illegális anyag, közkeletű szóval drog, vagy kábítószer. Az amfetamin függőséget okoz, roncsolja a szervezetedet, mivel kétes forrásból szerzed be a tisztasága erősen változó, illetve előszeretettel helyettesítik/hígítják más, esetleg mérgező anyagokkal.
Valóban az egyik mellékhatása a fogyás, de ha például rászoknál a heroinra sokkal többet fogynál, mert teljesen elmenne tőle az étvágyad. Igaz, hogy kb. két éven belül meg is halnál, de gondolom ez nem nagyon érdekel, ha ilyeneket kérdezel.
A legjobb és törvényes módszer: Vágj egy jó mély sebet a lábadba és kend be jó vastagon ürülékkel! Hagyd jól begyulladni egy hétig, csak akkor menj orvoshoz! Amikor a végén kórházba kerülsz, már nm lesz más választásuk, mint amputálni, így azonnal megszabadulsz 10-15 kilótól. Na, hogy tetszik? Még mindig sokkal egészségesebb, mint rászokni valamilyen kábítószerre.
Nagyon jó az előttem írt válasz!!!!!!!!!!!!
Szerintem menj egy fittnes edzésre, és ott 1-2 hónap alatt szépen lefogysztanak.Én az első 2 edzés után nemtudtam megmozdulni az izomláztól.De megéri!!Jobb mint az anfetamin!
Ez az amputalos dolog tetszik! :D Valoban gyors megoldas a sulyproblemakra! Egyebkent honnan jott egyaltalan az otlet, h amfetamint hasznalj? Semmi ertelme, van ezenkivul ezerfele legalis es artalmatlan szer ami segithet a fogyasban! Menj el egy szinvonalasabb edzoterembe, mondd meg az ott dolgozo emberkeknek h mit szeretnel, es ok segiteni fognak.
Amugy ha egy hetig szednel valami amfetaminszarmazekot (speed, extasy) a kovetkezoket tapasztalnad:
-fizikai es szellemi teljesitmenyromlas
-zavartsag
-porogsz, de ugyanakkor kimerult vagy
-nem birsz rendesen aludni
-vizhaztartasod romokban
-penztarcad is (arakat nem irok, de a jo minosegu anyag draga)
-neha-neha elajulsz
-ha peched van es szar tablettat kapsz, korhazba kerulhetsz
-mindenki latja rajtad h valami nem stimmel
Dontsd el te: megerne szedni???
És ezt van képed így beírni kérdésnek??????
Drogozni akarsz??????
Legalja függő senki akarsz lenni???
Mozogj ne zabálj minden mocskot:chips, kóla ,gyorséttermi hányadékot.
Kérdésedre egyébként a válasz! Hogyne, lefogysz!
De még hogy! aztán kihullik a hajad a fogad, szarrá válnak a belső szerveid és meghalsz. Ha szerencséd van akkor börtönbe kerülsz! Ökör baromja!
Az amfetamin valóban hatásos fogyasztószer, mivel fokozza az alapanyagcserét. Tehát NEM KÁBÍTÓSZER!. Éppenhogy stimulál, nem pedig kábít. Számos gyógyszerkészítmény tartalmazza az amfetamin kémiailag többé-kevésbé módosított változatát és így felhasználható fogyasztásra. Feltéve, ha az adott gyógyszer erre a célra engedélyezett. Mint gyógyszer, orvosi előíráshoz (recepthez) kötött és csak orvosi megfigyelés alatt lehet alkalmazni, mert nagyon erős a hatása.
Én azt javaslom, hogy ha tényleg ilyen sok súlyfölösleged van, menj el szakrendelésre, ott kivizsgálnak és megállapítják az okokat, előírják a kezelést.
Valóban, nem feltétlenül hatékony az edzőtermi szenvedés a súlyfölösleg leadásában, ez az elhízás típusától is függ.
Semmiképpen sem ajánlom viszont, hogy utcáról szerezz be szpídet. Bizonytalan a hatóanyagtartalma, tehát egyszer erősebben, másszor gyengébben hat ugyanaz az adag, ráadásul szennyezett is lehet, amitől rossz esetben akár Parkinson-kórt lehet kapni.
Járj el sportolni, és cseréld le a vacsorádat fehérjeshake-re.
A többiben az első válaszolóhoz csatlakoznék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!