Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » En probalok le fogyni de...

Scherer kérdése:

En probalok le fogyni de sehogy sem sikerul mindent probaltam es meg semi nem seikerult ti mit ajanlanatok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 18:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
45%
Csökkentsd a bevitt lipidek (zsiradékok), szacharidok (szénhidrátok) mennyiségét, és sportolj (főleg a fitneszt ajánlom, ugyanis az izmok elégetik a hájt)! Érdemes megnézni ezt: http://www.youtube.com/watch?v=jaD6y8_orlk
2014. jan. 6. 11:11
 12/16 anonim válasza:
26%
Igen én is azzal értek egyet akiazt mondja hogy csak rajtad múlik Nem kell senkit és semmit hibáztatni Hülye duma a pajzsmirigy meg az ilyenek Auswitz ban nem voltak kövér emberek Tudod miért ?Mert nem Zabáltak sőt nem is nagyon ettek Szóval egy titka van nem kell zabálni !!!!!!! Vagy rengeteget kell mozogni de az sem biztos A tuti az hogy nem zabálsz Nekem 3 hét alatt sikerült 17 kg t!!!!!!! fogynom nem ettem semmi mást csak zacskós levest Napi egyet Nem kellet se mozognom se sportolnom Ez volt 5 éve azóta sem híztam vissza A gyomrom össze szűkült és a régi mennyiség negyede is elég nem is hízok egy grammot sem De azt hozzá kell tennem hogy én drasztikus módszert választottam izomból is sok lement szóval a kúra vége felé csak szédelegtem de nem bántam meg
2014. jan. 6. 15:46
 13/16 anonim válasza:
100%
Kevés es egészséges kaja, heti 3-4 x sport. Tuti a heti minimum 0.5 kg.
2014. jan. 6. 16:40
 14/16 anonim válasza:

Javaslom a paleolit étrendet. Ezzel erőlködés nélkül !!! le lehet fogyni, mert normális lesz az éhségérzet (nem lesz késztetés a gyakori majszolásra).

Mellette persze hasznos a mozgás is, de az nem a fogyás miatt, hanem az egészséges szervezet érdekében hasznos.

(Csak mozgással fogyni, az legtöbbször kudarccal végződik, mert előbb utóbb elbukik az ember és 1-2 nap alatt visszahízza, a leadott kilókat (sőt még rá is tesz.)

2014. jan. 6. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én kalóriát számolok és mellette majdnem minden nap mozgok valamit (szobabicikli, torna, városi bicikli...) 9 hónap alatt fogytam 15 kilót (bár nem voltam extrémen túlsúlyos),az ünnepek alatt ettem süteményt, ittam alkoholt, és egy deka sem jött vissza. Ehhez persze az is hozzátartozott, hogy csak azért mert karácsony van nem zabáltam magam betegre.

De a kalóriaszámolást ne úgy értsd, hogy megeszek egy nagy pizzát, aztán meg a nap többi részében koplalok, hanem figyelek arra, hogy rendszeresen, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt és húst egyek, lehetőleg ne sok szénhidrátot (bár azért néha becsúszik egy-egy szendvics, de formakenyérből [azért mert az tényleg jó vékonyra van szelve] és sok-sok zöldséggel, hogy laktasson), turmixokat iszom: natúr joghurtból vagy vizes alapút. Nekem ez nagyon bejött, és már nem is fogyókúraként fogom fel, hanem életmódként (tudom, sablonszöveg).

Az egészet fejben kell eldönteni, és nem 3 nap után várni az eredményt. Az elején nagyon nehéz.

Viszont ha ez tényleg nem működik, akkor amint mások is írták, érdemes orvoshoz fordulni.

2014. jan. 8. 13:50
 16/16 anonim válasza:
Nekem van egy jó tippem.. Tesómnak bevált. Nagyjából fél hónapja korpás kenyeret eszik , és a fehér kenyeret teljesen elhagyta, és nem iszik semmi kólát, hanem artézi vizet, és 100%-os gyümölcsleveket... 1/2 hónap alatt fogyott 2-3 kg- ot.:) Próbáld ki!
2014. jan. 12. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!