Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogyan lehet újra lapos a hasam?

Hogyan lehet újra lapos a hasam?

Figyelt kérdés

Mindig büszke voltam az alakomra, mert vékony vagyok. Régen bármennyit ehettem mégsem híztam, viszont most 1 év alatt híztam kb. 5 kg-ot és főleg a mellemre és a hasamra ment.

Igazából zavar, hogy van hasam és újra szeretném, ha szép lapos lenne. felülésekkel ezt el lehet érni? Vagy milyen diétát ajánlotok? Miket egyek?

Persze szedek kb. 2 éve fogamzásgátlót, de ennek a hormontartalma 0,02 milligramm, szóval nagyon minimális, nem tudom, hogy ez is közrejátszik-e vagy ez már korral is jár és változott a testem is...

24/N

2013. dec. 2. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Egy barátnőm anyja 38 éves, olyan a hasa, hogy a legtöbb huszonéves megirigyelné... persze tesz is érte keményen.

Szálkásító diéta, aerob edzés és erősítés.

2013. dec. 2. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:
De miért is a fogyasztószerek kategóriába teszed fel ezt a kérdést?
2013. dec. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!