Milyen tapasztalataitok vannak az Interherb Vital Zöld kávé & Garcinia + keserűnarancs és króm tablettával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 19:24
1/7 anonim válasza:
Gyomorfájdalom, míg szedtem. Ezenkívül semmi más.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Zöld kávé? Híztam 5 kilót és ez most komoly...
4/7 anonim válasza:
Utolsó: biztos nem a zöld kávétól híztál hidd el, hanem amit mellé zabáltál! Nézz magadba és gondold végig miket és mikor ettél... mennyit sportoltál
5/7 A kérdező kommentje:
Én kb 1 hónapja szedem. Nincs semmi rossz mellékhatása és a kilók is szépen mennek le. Viszont nem tudom eldönteni, hogy segít-e ez a kapszula egyáltalán valamiben, vagy fölöslegesen szedem a rendszeres sport és diéta mellett.
2013. okt. 30. 08:45
6/7 anonim válasza:
Szerintem annyit segít, hogy bízol benne (placebo hatás). Ha kitartóan sportolsz és helyesen diétázól, akkor észre se fogod venni, hogy szeded-e vagy sem. Ha mégis lenne valamennyi befolyása, akkor az kb. 1-2%. Ha fogytál, akkor eddig jól csináltad. Sokaknál lehet olvasni, hogy zöld teától, -kávétól híztak, ők valószínűleg túlságosan bíztak benne és szemét kaján éltek, csodaszerre vágynak.
7/7 Rambola Barbara válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!