Szeretnék érdeklődni, hogy valakinek sikerült-e a Zöld kávétól lefogyni?
Zöld kávétól nem lehet lefogyni. Istenem, tényleg mindenkinek a szájába kell rágni???
Szerinted, most őszintén: ha ugyanúgy zabálsz és semmit sem mozogsz, csak mellette elszürcsölsz két csésze zöld kávét, akkor mi a búbánatos nyavalyás macskafarkától fogynál??? Kevesebb cukrot viszel be? Nem. Kevesebb kalóriát fogyasztasz? Nem. több kalóriát égetsz el? Nem. Értse már meg mindenki végre egyszer s mindenkorra, hogy fogyni attól lehet, ha kevesebbet eszel és többet mozogsz! Ez az aranyszabály, és itt a vége.
Ne haragudj a hangnem miatt, de ez most kibukott...
Akkor leírom az én tapasztalatomat: Egy hónapig szedtem ezt a vackot, egy dekát sem fogytam. Viszont kb 3 napi szedés után ha esetleg már fél órával később vettem be, mint előző nap (nem evés után x idővel, ahogy a használati utasításban van, hanem evés idejétől függetlenül, később mint előző nap) akkor olyan iszonyatos gyomorgörcsöm lett, hogy kb mozdulni sem tudtam, míg be nem vettem ezt a vackot amitől elmúlt.
Nem tudom mi van benne, de én soha többet nem veszek a számba semmit amiben zöld kávé van...
Azóta helyes táplálkozással és rendszeres mozgással próbálok fogyni és tetszik vagy nem, eddig ez a leghatásosabb.
JuvaVit márkájút vettem, kb 1.400ft/60 db
3 hét alatt fogytam 2kg-ot, az étvágyamat jelentősen csökkentette, nem volt az, hogyha nem eszem, elájulok érzés. Így nem voltam/nem vagyok éhes, amit eszem, az sem tömény szénhidrát, ezen is változtattam.Illetve napi 5-10 percet tornázom.
Én eddig havi 1kg-ot fogytam, szülés óta, 10 hónapja szültem, de gondoltam, hogy kipróbálom és most 3 hét alatt sikerült 2 kg-ot fogynom. De odafigyelek és nem zabálok, de nem is vagyok éhes.
Eddig 2x volt hasmenésem, de az szerintem az óvodás gyermekem által hazahozott vírustól volt.
Vérnyomásom sem emelte fel.
Króm is van ebben a fajtában.
Én úgy gondolom, hogyha elfogy, akkor jövő hónapban is rááldozik 1.400ft kb. A tizenezrest nem venném meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!