Szerintetek a fogyasztószerekben reménykedők akaratgyenge emberek?
aki azt hiszi, hogy csak ezekkel fog fogyni az buta
DE nekem például segítettek a természetes alapanyagú étrendkiegészítők állandó edzéssel, diétával, önmegtartóztatással
ilyen adiponix meg nem tudom mik hát szerintem életveszélyesek...
ÉS egyrészt ha már megvette azt a drága étrendkiegészítőt vagy gyógyszert, akkor már betartja a diétát, tornázik (legalábbis akinek nem mindegy mire költi a pénzt és tényleg egészségesebb akar lenni)
meg ugye ad egy plusz reményt, segítséget. Lehet, hogy csak lélekben de az is a világot jelenti a fogyókúrában
Inkább ostobák. Hisz nem nehéz belátni, ha valaki feltalálná az ilyen csodabogyót, az egyik napról a másikra világhírű, dúsgazdag szent lenne. A TV, a rádió az ő nevét harsogná, minden patikában élelmiszerboltban, de még a TÜZÉP-en is az ő tablettáit árulnák. A gazdaság megrendülne, mert az ötvenes férfiak hetekig nem mennének be a munkahelyükre, hisz a feleségük újra szép és kívánatos lenne. A ruhaszalonok forgalma katasztrofálisan visszaesne, mert a párnáikat hálakönnyekkel telesíró asszonyok szekrényeiből előkerülnének a "háthamégegyszerjólesz" ruhadarabok. Ezenkívül persze a válóperes ügyvédeknek felkopna az álluk, stb., stb.
Ezzel szemben mi történik? Pult alól, suttyomban próbálják elsózni az "orvosok által bevizsgált, biztonságos" stb., stb. csodabogyóikat.
A hiszékenység is egyfajta akaratgyengeség :-) Igen. Akaratgyengék.
A dolog egyszerű: levegőtől csak a biciklitömlő hízik.
A fizika pedig fizika - elég kevesebbet enni, mint amennyi energiát használunk. EZt mindig lehet, mert energiát mindig használunk tehát van minél lehet kevesebbet enni. És máris fogyás van. Ennyi a recept és ingyen. Önfegyelem kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!