Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ki ismeri a Your Tea-t? Hogy...

Ki ismeri a Your Tea-t? Hogy kell elkészíteni? Vagy estleg tudnátok segíteni lefordítani a leírását?

Figyelt kérdés

Sok képet láttam hogy néhány lánynak a tea segítségével lement (vagy hogy mondjam) az ugy mond "sör hasa". Ezt a hivatalos oldal posztolgatja..és sok híresség is ezt iszogatja.

Az a bajom, hogy angolul van róla leírva minden. Néhány mondatot megértek, de nem sokat.. Létszi segítsetek!:) Köszi!:)

2013. okt. 19. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
2013-ban még mindig ott tartunk, hogy valaki elhiszi, hogy iszik egy teát vagy bevesz egy bogyót, akkor lemegy a hasa... Szomorú.
2013. okt. 19. 19:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen?! És a sok kép?! JA persze jönnek a nagy okosok akik MINDENT TUDNAK (miert is ne?!) ha """""Photoshop""""...

Dragaim, nektek minden jo es IGAZ dolog photosop?! Akkor gratulalok,de komolyan.

2013. okt. 20. 00:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha te egy marketing oldalon lévő képeknek jobban hiszel, mint a józan észnek (és a biológiának), akkor próbáld ki és mondd majd el a tapasztalataidat, köszi.

Hajrá.

2013. okt. 20. 00:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Minek mondjam el a tapasztalaimat neked, ha nem hiszel benne..felesleges. Mert arra is azt mondanad hogy photoshop, ennyi...
2013. okt. 20. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Annyira szeretem mikor hozzászólnak a kérdéshez és azok vagy oltások vagy blamálások... esküszöm, nekem is elgurul a gyógyszerem, főképp hogy az én egyik kérdésemnél is okoskodni tudott valaki, de választ nehogy mondjon mert beledöglik... Imádom az ilyeneket. Vitatkozni már nem is érdemes velük, ha csak egyet tudnak fújni, akkor fújják.

DE leírom azért ide is, hogy s mint mennek a dolgok a VALÓSÁGBAN kedves kommentelő : számos orvosnál voltam, szintén én is hízékony vagyok, de nem 100 vagy 200 kg-os, hanem simán felszalad rám +5 vagy +10 kg. A hízás alapjába véve nem a folytoni édesség zabálástól van, hanem azért mert az anyagcsere nem működik jól. Ha nem így lenne, akkor mondd, hogy magyarázod meg hogy van aki puszta salátáól is hízik és van aki egész nap sült dolgokat eszik édességgel vegyítve és egy grammot nem szed fel?! Igen, ez az anyagcsere baja, meg az hogy nem fogyaszt az ember minim másfél liter vizet (de ez még hagyján). Én tavaly kb fél évig jártam aerobic-ra és terembe minden egyes délután, és nem is ettem sokat, mellőztem a sülteket és édességeket sem ettem, és nem fogytam egy grammot sem. Na ezt hogy magyarázod? Pedig minden nap megvolt a 40 perc aerobic+ 30 perc terem... azaz a 120 perc mozgás (intenzív mozgás). Miért nem fogytam? Mert b*szhatok én bármilyen diétát vagy mozgást ha a szervezetemmel van a baj !!! Ez az én esetem, mint említettem orvosok mondták el ezt nem pedig a hasamra ütöttem és mondtam.

Viszont a fogyasztó tablettáknak vagy módszereknek is sajnos meg van a hátulütője, mert abbahagyásuk után a duplája visszamehet. Szóval vagy a ténlegesen jót szedjük vagy inkább orvoshoz kell menni és kezelteteni a hízás problémáját.

Amúgy kedves kérdező, ténleg nem rosszindulatból mondom, de ha naponta csinálsz (eleinte 100) felülést, nem lesz szükséged teára se más szerre. Az megy le a legkönyebben, nálam is pikk pakk lement, már 3 nap után kisebb volt a hasam, pedig ettem rendesen mellette. Remélem sikerülni fog ! :) (vagy ha nagyon ragaszkodsz a teához akkor ihatsz zöld teát is, mert végülis az is fogyasztó jellegű)

2013. okt. 20. 16:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Végre valaki aki NORMÁLIS ÉS A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOL!:)

Hát csak az a baj, hogy minden nap(tényleg minden nap) atlétikára járok..igen tudom hogy ez is segít levinni a hasam de szerintem nem! TAPASZTALAT!:) nekem nem segít..lehet másnak igen! Visszatérve 2 órán keresztül edzek és miutàn haza megyek tanulnom kell és energiám se lenne nagyon.

És hát ahogy te is irtad, félek hogy több jönne vissza rám mint ami most van..

Szóval nem is tudom:S..

Köszönöm a válaszodat!:))

2013. okt. 29. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!