Próbálta valaki a P57 Hoodia kapszulát? Milyen?
Hol vettétek és mennyiért? Mik voltak a tapasztalataitok? Használt? Mi a különbség a spray és a kapszula között?
Interneten olcsóbban elég kockázatos venni...Meg azt olvastam hogy van,akinek baja lett tőle,meg akinek nem használt. Olyanok véleményére vagyok kíváncsi,akik próbálták. Köszönöm!
"sok sikert hozzá"
Mihez? Csökkenti az étvágyát, és? Kevesebb hulladék disznóhizlaló kaját fog enni, jobb lesz ettől valami?
Szia!
Én a hoodia kapszulát próbáltam ki és nekem bevált. még most is szedem, jön a nyár. jól akarok kinézni. eddig fogytam 13 kilót. a sprayről nem tudok véleményt mondani, mert azt nem próbáltam, mert sok rosszat olvastam róla, mármint, hogy nem olyan hatásos, meg a fogak elszíneződnek stb. a hoodia kapszulát egy Adél nevezetű lánytól veszem a neten [link] , bár azt mondja csak prómozza a terméket, haszna nincs belőle, csak kap terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!