Ezt a Green Coffee kapszulát már próbálta valaki?
*sigh*
Nem ismerem úgyhogy azt nem tudom van e mellékhatása, a zsírvesztést viszont pontosan ismerem és azt kell hogy mondjam fogyasztószerek nem léteznek. A test működése nagyon bonyolult az energiát pedig nem lehet eltüntetni a semmibe csak elhasználni, és megfelelő módon a raktárakból az izmokba juttatni.Plusz minimalizálni a raktározást. De ezt csak megfelelő táplálkozással és mozgással lehet, ez a kettő viszont 100%ban lefedi azt amit a fogyásért tenni lehet és bármit el lehet általuk érni.
Én 1 hete szedem (400 mg-os Green Coffee kapszula), és már 3 kilót fogytam!... :-D
Erősen csökkent az étvágyam is tőle, én nagyon elégedett vagyok, több ismerősöm is szedi, tőlük hallottam erről a zöld kávéról, nekik is bevált.
Abszolút semmi mellékhatását nem tapasztalom, viszont sokkal frissebbnek érzem magam, gyorsabb lett az anyagcserém (eddig elég lassú volt)...
Sokféle fogyókúrás kapszulát próbáltam már eddig, nulla sikerrel, de ez most kivételesen tényleg működik!
Itt vásároljuk : [link]
#4-nek :
A hagyományos presszókávé PÖRKÖLT kávéból készül, márpedig a kávéban levő klorogénsav (ami fogyasztó hatású) a pörköléskor eltűnik a kávébabból...
A ZÖLD KÁVÉ tulajdonképpen a pörköletlen kávébab, ebből nem lehet italt készíteni, mert élvezhetetlen lenne, viszont a kapszulázott kivonata hatékony fogyasztószer!
NE HIGGYETEK SENKINEK !
Kamu az egész !
Amit fogysz tőle az az 8ezer ft, és nem több !!
Itt a linkjük, "mindenki dicséri" de a katt a nevekre....semmi, írd be a F..book keresőbe, egy igaz nevet nem találsz !! Még a nagy "riporter" Herman Ágnes is !!
Nagy átb...ás !!!!
7. klorogénsav. nem fogyasztószer, nem fogyasztó hatású, nincsenek fogyasztószerek. senki sem kapott még Nobel-díjat fogyasztószer feltalálásáért.
A klorogénsav csökkenti a vércukorcsúcsokat kajálás után, ennek még köze nincs a fogyáshoz. Ez kicsit lassítja a cukorbetegség kialakulását, az inzulinrezisztenciát.. ideális esetben. Aki kenyeret és cukrot za.bál, az így is el fog hízni, illetve nem nagyon fog fogyni. Vagy igen, minimális változás lehet, nem állíthatom hogy nem.. de hogy nem fogyasztószer, az biztos.
A legjobb fogyókúra : ha kevesebbet eszel és többet mozogsz!
A meglévő zsírpárnákat meg igenis le lehet bontani bizonyos élelmiszerek (zöldségek, gyümölcsök) fogyasztásával, mert ezekről tudományos vizsgálatokkal is kiderítették, hogy ZSÍRBONTÓ hatásúak!
Ilyen például a zöld kávéban levő klorogénsav is!
http://www.youtube.com/watch?v=B_P13GrQ9rE&feature=player_em..
Imádom az olyanok hozzászólását a témában, akik soha nem próbálták a megnevezett terméket, de ők kijelentik, hogy hatástalan?! Akik alapból úgy állnak a fogyasztószerekkel szemben, hogy az csak "hatástalan kamu cuccok"!
Vannak, akik sportból csak az ilyen fórumokra utaznak, hogy beírják a saját kis lehúzós véleményüket, aztán elégedetten tovább állnak!
Az én véleményem : igenis léteznek zsírbontó kapszulák, leginkább akkor hatékonyak, ha mellette egészséges táplálkozásra térünk át (sok gyümölcs, sok zöldség, sok folyadék) és többet mozgunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!