Ezt a Green Coffee kapszulát már próbálta valaki?
"mert ezekről tudományos vizsgálatokkal is kiderítették, hogy ZSÍRBONTÓ hatásúak! "
Tudomány az, hogy sok hiszékeny ember van.
A klorogénsavnak röviden írd le kérlek milyen hatása van a zsíranyagcserére, mert én (egyszerű ember) csak annyit tudtam, hogy csökkenti a vércukorszint kiugrásokat. Hát, úgy látszik el vagyok tévedve.
A zöldségeimről viszont szeretném ha leszállnánk, most eszem a káposztát (és mindig valami zöldet) és nincs zsírbontó hatás természetesen, mert az számomra káros lenne.
"az én véleményem"
Valaki a harry potterben hisz, valaki orbán viktor állításaiban, de ne keverjük már a fikciót a valósággal.. jézusom ez 18-20 éves kor fölött már gáz.
Nekem használt és NEM KAMUK csak egy jó kapszulát kell választani nem hamisakat!
ezt nézd meg kihagyhatatlanul jó!2 hete szedem 7 kg-ot fogytam eddig úgy hogy ugyan úgy eszek mint régen nem sportolok és nem is mozgok és egyszer felmentem facebookra és ott láttam azonnal megrendeltem... ahogy megjött másnak kezdtem is és csak úgy meléteszem hogy rajtam nincs 10 kilónál nagyobb súlyfelesleg próbáld EZT KI mert nagyon megéri
ELÖZŐ vagyok!
És szerintem higy olyannak aki már kipróbálta!
Látom itt is van pár felbérelt reklámozó.
Még ha fogyaszt is a cucc, sport és megfelelő táplálkozás nélkül még károsabb is.
Este 6 után ne egyél és fogyassz baromi sok folyadékot. Ne 2 litert, 4-5 litert simán. Méregteleníts! És ne vegyél margarint meg olívaolajat. Káros mind a kettő nagyon (a reklám mást mond persze) Zsír, vaj, rizs. Ezeket előbb bontja le a szervezet sokkal (és használja föl) mint az előző kettőt + mondjuk a kenyeret.
Ez már hamisítás is, próbálj meg kattintani a tetszik-re hozzászólásokhoz(ott a honlapon), nem él, azok a nevek meg nem léteznek, kedvencem Sz*bó P*tra, mint tipikus néger magyar hozzászóló, lap alja: [link]
Facebook ikonjait, betűtípusát használó csalók.
Visszafizetni aligha fizetik vissza, állítólagos ára 21.000Ft, de most ingyenes szállítással 9900, de ha el akarod hagyni az oldalt, egyből 7900, ingyenes postával. Se OÉTI, semmiféle engedély nincs.
Nézegettem a termék mind a 2 honlapját amit találtam magyar nyelven, kísértetiesen hasonlít, az áram stabilizátorhoz, ami 70%-al "csökkenti" az áram költségeket, vagy az adalékhoz ami 90%-al "csökkenti" az autó fogyasztását. Angol fórumokon érdemes először rákeresni, nagyon tanulságos lesz, és pillanatok alatt rájössz, hogy a csoda pirulák lehet még kávét sem láttak (bár nem bizonyított)!!!
Árulkodó jelek: Magyarországon forgalmazó cég és nincs megadva magyar telefonszám, emailcím, székhely, vagy telephely. Ha rá keresel google térképen a Mayer Laboratories Inc 1950 Addison Street, Suite 101 Berkeley címre a hatalmas eladó táblát találsz rajta (az épület egyébként nem hasonlít a honlapokon feltüntettet épületre)... A cégjegyzék számot ne is keress...
A weboldal alján találhatsz pár hozzászólást. Próbálj meg Te is hozzászólni! Sikerrel jártál?
A weboldalon található pecsétek és tanúsítványok: A 100% TISZTA matricát ha bemásolod google képkeresőbe olyan képtalálatokat fog kihozni, amik mögött már nincs működő oldal, illetve ugyan ilyen fogyasztó termékeket találsz. Szóval ez a jelzés nem ér többet mint ha én filctollal ráírnám a halálfejes flakonra, hogy 100%-ig frissít.
A terméknek nincs OÉTI száma!!! Könyörgöm ne vegyetek olyan gyógyhatású készítményt amit nem vizsgáltak meg? Honnan tudod, hogy nem a benne található patkányméregtől izzadsz, illetve vagy étvágytalan??? Senki nem ellenőrizte!!!
A megjelent sajtó anyag vicc! A zöld kávéval sokan foglalkoztak számtalan publikációt találtam róla, mik az összetételek és az élettani hatásokat vizsgálják:
[link] (ez az első kettő amit dobott a kereső) de az oldalon található „hivatkozás” mögött nincs valós tartalom.
Próbáltam a tényeket összefoglalni. Ettől függetlenül a termék lehet a világ legjobb fogyasztó tablettája mi 100%-ig azt tartalmaz ami rá van írva.
Csak egy kérdésem lenne: Ha véletlenül le állna a veséd, vagy kapnál egy heves allergiás reakciót kinél és hol reklamálnál?
Jajjjj neeeeee. Írd be a facebookos keresőbe... bakker, hol élsz te????? Akinek nincs facebookja, az már nem is ember????? Akkor te biztosan Rácz Zsuzsi vagy a Rise Fm-ből.. Merthogy ő ezt sűrűn hangoztatta a műsorban.
Miért ne lehetne jó ez a kapszula? Ha nem is fogyásra, de valamire biztosan. Egyébként meg nem is csak a fogyasztó hatása miatt reklámozzák, hanem mert szellemileg frissít. Mint a kávé. Ha szervezetileg frissebbnek érzed magad, akkor már megérte! Ha meg még fogysz is mellé, akkor főleg.
Nem értem egyébként. Sok hülye veszi a konditerembe a "pumpát", mert sokkal jobban fog izmosodni tőle, meg az milyen fasza. itt meg fikázza a többi szert, hogy milyen kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!