Próbálta valaki a P57 Hoodia kapszulát? Milyen?
Hol vettétek és mennyiért? Mik voltak a tapasztalataitok? Használt? Mi a különbség a spray és a kapszula között?
Interneten olcsóbban elég kockázatos venni...Meg azt olvastam hogy van,akinek baja lett tőle,meg akinek nem használt. Olyanok véleményére vagyok kíváncsi,akik próbálták. Köszönöm!
Miért lenne ártalmas egy francos növényi kivonatos cucc, nézd meg mi van benne. Semmi értelmes..
Használt annak, aki beképzelte magának hogy kevésbé éhes. Te fogynál ha kevesebbet ennél? Ugyan úgy kenyeret, tejet, cukrot ennél, csak kevesebbet? Akkor sajnos nem igazán.
Bevizsgált gyógyszereknek is van mellékhatása kivétel nélkül.
Nem egyszerűbb egy megfelelő étrendet követni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__4..
Ide már írtam egy választ, neked is csak ugyanezt mesélném el! :D
A többi vészmadárkodónak pedig: Nekem nem tett tönkre semmit, nem alakult ki hiánybetegség és nem is haltam bele! :D
A spray-t is használtam, de effektíve olyan barna (feketébe hajló) lett tőle a fogam belseje, mintha szurokkal mosnék fogat, ráadásul nem is vette el az étvágyamat! Az, ami a fenti linken van, na az használt! Csak ajánlani tudom, viszont nyilván mindenki maga érzi, hogy jót tesz-e neki, vagy sem! Azért annyira legyen már mindenki felnőtt, hogy ha negatív jeleket, vagy súlyos mellékhatásokat tapasztal, akkor abbahagyja a szedést, aztán csókolom! :D
Amúgy pedig sok sikert hozzá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!