Szerintetek kövér vagyok? 179 cm vagyok és 69 kg 19/L
#6: "Ha híztál 9 kilót, akkor vajon mi vagy?" Normális, ezekkel a számokkal :) Persze a puszta számok nem mondanak eleget, Te ráadásul egy férfi és egy női testet hasonlítgatsz a számok alapján, ez nem így működik.
Kérdező, a barátnőd bunkó (és valszeg csontváz, de ezt megint nem tudhatjuk pontosan kép nélkül), Neked nem tudom, mennyi felesleged lehet, de a kövér az nem pár kiló zsírfelesleget jelent... Te tudod, hogyan nézel ki és tetszel-e így magadnak. De elgondolkodnék, mitől jött fel 9 kiló, az elég sok.
a barátnőd meg hülye!
magasság cm-ben mínusz 110, tehát ideális a súlyod.
a 177 centi is 52 kiló soványság. abban mi a szép, ha minden csontja kilátszik? fúj! neki pl 67 kg lenne ideális.
Szerintem nem vagy kövér, de pl mozoghatnál picit. 4 kg-nál többet ne fogy semmiképp se.
A barátnőd meg sovány... ilyen súlyhoz vagyok majd' 10kg-mal több, kinn van egy két csontom nekem is...
Táplálkozásharcműves 188hoz 74?:D
Egy pasas ismerősöm 186-hoz 88, és nem mondhatni, hogy van feleslege... Hát igen, akkor őt is el lehet képzelni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!