Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek kövér vagyok? 179...

Szerintetek kövér vagyok? 179 cm vagyok és 69 kg 19/L

Figyelt kérdés
Most híztam 9 kg-ot és a barátnőm azt mondta jó dagadt vagy azért mondta mert ő 177 cm és 52 kg
2013. aug. 23. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#6: "Ha híztál 9 kilót, akkor vajon mi vagy?" Normális, ezekkel a számokkal :) Persze a puszta számok nem mondanak eleget, Te ráadásul egy férfi és egy női testet hasonlítgatsz a számok alapján, ez nem így működik.

Kérdező, a barátnőd bunkó (és valszeg csontváz, de ezt megint nem tudhatjuk pontosan kép nélkül), Neked nem tudom, mennyi felesleged lehet, de a kövér az nem pár kiló zsírfelesleget jelent... Te tudod, hogyan nézel ki és tetszel-e így magadnak. De elgondolkodnék, mitől jött fel 9 kiló, az elég sok.

2013. aug. 23. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:

a barátnőd meg hülye!

magasság cm-ben mínusz 110, tehát ideális a súlyod.

a 177 centi is 52 kiló soványság. abban mi a szép, ha minden csontja kilátszik? fúj! neki pl 67 kg lenne ideális.

2013. aug. 23. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Kövér semmiképp nem lehetsz a számok alapján,de egy kis felesleg az van rajtad.
2013. aug. 23. 16:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy kövér, de pl mozoghatnál picit. 4 kg-nál többet ne fogy semmiképp se.

A barátnőd meg sovány... ilyen súlyhoz vagyok majd' 10kg-mal több, kinn van egy két csontom nekem is...

Táplálkozásharcműves 188hoz 74?:D

Egy pasas ismerősöm 186-hoz 88, és nem mondhatni, hogy van feleslege... Hát igen, akkor őt is el lehet képzelni..:D

2013. aug. 23. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
*bocsi elírtam, 10 centivel alacsonyabb, csak valami nagyon bezavart:D
2013. aug. 23. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Csinos lehetsz.
2013. aug. 24. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!