Naszoval ez a "fogyaszto viz" meregtelenito hatasu ( nem tudom miert lett fogyaszto viz a neve)
Tehat egy ket liter vizhez hozzaadsz egy feldarabolt uborkat, feldarabolt citromot , feldarabolt es megpucolt gyombert ami kb 2-3cm es 12db mentalevelet
EZt egy esten at allni hagyod!
Utana reggeli, ebed ea vacsi utan megiszol belole egy egy poharral negy napon keresztul, ha elfogy az a ket liter akkor csinalsz megegyet!
Annyi a lenyege , hogy meregteleniti a tested amit jot tesz.. Igen van aki megszabadul egy ket kg tol egy "kura" alatt de az nem zsir hanem a sok sok mereg amit kipisilsz! Ilyenkor ajanlott sok sok vizet inni mivel a mereg pisilessel tavozik a szervezetbol! :) jonak jo mert mint mondtam a meregtelenites jodolog, de hogy fogysz e tolle az nem biztos! De megeri megcsinalni mert nem is draga !
2014. ápr. 15. 08:08
12/14 anonim válasza:
Plusz ami alyanlott ilyenkor , hogy egyel egeszsegesen! Keruld a zsiros es cukros eteleket! Es anyyi kaloriat vigyel be a szervezetedbe amennyi kell! En neztem ezt a "fogyaszto vizes" oldalt es sehol sem lattam azt kiirva, hogy koplalj! Nemtudom, hogy honnan szedtek ezt a tobbiek! :O
2014. ápr. 15. 08:12
13/14 anonim válasza:
Valoszinuleg akik azt mondja ,hogy semmit nem ér.. Az nem használta normálisan. Nekem sikerült megszabadulnom eddig 5kg-tól. Én használom ezt az fóliázást is. Normális fogyókúra és étkezés mellett hatásos!
2015. jan. 27. 16:33
14/14 anonim válasza:
Én személyszerint nyáron sokat fogyasztottam ebből a lötyiből méregtelenítés szempontjából amire kiváló. Nekem csökkent a súlyom akkor, persze csak pár kilót de én se nem edzettem se nem diétáztam, és én megettem a kis sütimet csokimat meg miegymást. De ezt szerintem embere válogatja van akinek jó van akinek nem .(genetika) De amit én tapasztaltam: letisztult a bőröm, nyári melegbe vmi fantasztikus frissítő hatású és amin nagyon meglepődtem hogy én alapból nagyon fejfájós vagyok és mikor ezt a löttyöt ittam hát komolyan mondom csökkentette a fejfájásom. Azért azt hozzáteszem hogy én sem fogyasztóitalnak ismerem és 4 nap alatt 3kilót azt biztosan nem fogyaszt esetleg 2 hónap alatt talán, diétával és mozgással együtt. Viszont vitamin és egyéb jótékony hatása miatt egészség szempontjából nem válik senki kárára :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!