Van egy úgynevezett fogyòkúrás víz gyömbérbôl, ami 4 nap alatt 3kilòt állítòlag lefofyaszt. Mit gondoltok ròla? Valaki pròbálta már?
Sokan használják a gyömbért, én teának szeretem (gyömbér tea vagy gyömbéres zöld tea). Jegyezzük meg, hogy Kínában az egyik legalapvetőbb fűszer..
És miért is kéne fogyasztania? Tehát ezt hol, ki, miért találta ki? Ennyi erővel írjál egy cikket arról, hogy az internetezés 1 hét alatt 3 kilót lefogyaszt.. A gyömbérfogyasztás és a vízivás csak számodra különleges, valakinek olyan mindennapi mint neked (talán) az internetezés. Nem kell fiktív hatásokat tulajdonítani 1-1 növénynek vagy cselekvésnek.. A gyömbér gyógynövény, de nem fogyasztószer.. Edzeni kell, és beépíteni a táplálkozásba - mi már minőségileg rendben van - a gyömbért is, mert valóban fantasztikus fűszer.
Nekem is rémlik, talán menta volt még benne...
De megnyugtatlak hogy nincs olyan kaja vagy ital aminek fogyasztó hatása van. Koplalással viszont könnyű kimeríteni kicsit a szervezetet és máris kilókkal könnyebb vagy, miközben ugyanannyi zsír marad rajtad. De akkor már egyszerűbb átállítani a mérleget hogy kevesebbet mutasson, az legalább nem káros az egészségre.
De ezt az.. emberek úgy látszik élvezik valahol :)
Mennyibe kerülne elmenni edzeni, meg mellette kenyérmentesen, cukormentesen enni? Ezt mindenki tudja hogy jó, és ennyivel már lehet fogyni.. ez még nem nagy tudomány. Aki akar, az minimum ennyit meg tud tenni.
Igen, Utolsó válaszoló.. egyszerűen így kell írni. És sokan nem értik miért válaszolunk "bunkón", miért ilyen meg olyan stílust használunk..
Bármilyen finomságot lehet inni, ittam egy gyömbéres, mentás, uborkás vizet is nagyon kellemes volt, de a finom és a fogyás között nincs összefüggés.
Jól kell enni és cukormentes italokat kell inni, ennyi a fontos (és az edzés, de valóban, remélhetőleg mindenki edz).
Kiszakad a gyomrod a gyömbértől, olyan éhes leszel tőle.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!