Ez a fehérje jó lenne nekem?
Diétázom ezért mindenképpen lassú felszívódású szénhidrátot szeretnék, mert étkezést helyettesítenék vele, szerintem főleg a vacsorát.
Sctitec-es oldalon nézek most csak, mert akarok több mindent rendelni, amit máshol nem találtam meg, és így ingyenes lesz a postaköltség, majd ha elfogyott rendelek máshonnan olcsóbbat.
SZóval erről lenne szó: [link]
Használja valaki? Mert ebben van kazein+ tejsavó is, tehát akkor bármikor ihatom.
Vagy ha már mix, akkor ehez mit szóltok?
Mert ez pedig jobb árban, viszont ebben már több minden össze van keverve, és nem akarok zsírosodni:S
20/lány vagyok
A szójában lévő fehérje minőségileg rosszabb, ebben van a nagy különbség. de az is fehérje, messze van attól hogy zsírosítson. az egyik termékben 3gramm szénhidrát van a másikban meg 4gramm. az nem különbség, mind a kettő kb semmi.
nem az számít hogy alacsony legyen a kalória tartalma, hiszen pont fehérjét akarsz vele pótolni ,és a fehérje az amiben kalória van. a szénhidrát tartalmában meg csak 4 kalória a különbség.
gondolom a tegnapi kérdezőknek is legalább a fele te vagy. csak gyorsan öregszel mert délután 17 voltál este már 18 ma délelőttre meg 20. szerencse hogy a nemedet nem váltogatod :D
annyira elaprózod már mintha valami testépítő világbajnok lennél, és milligrammra ki kéne számolnod az aminosavak arányát, meg pontosan összeválogatni a tápanyagokat felszívódás szerint.
fogd fel úgy, hogy mindkét termék csak kaja.
mint a csirkehús meg a bélszín. a bélszín egyértelműen jobb és drágább, de mindkettőnek magas a teljes értékű fehérje tartalma, átlagemberként mindegy melyiket veszed.
az én logikám szerint elég a pro mix, de ha nincsenek anyagi gondjaid akkor a drágább jobb.
mesterien össze tudlak zavarni. mi van ha allergiás vagy a szójára?
döntésképtelen vagy :D
vegyél pró mixet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!