Fehérjeportól tényleg lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Például a turbo di.ta is ilyen, nem? És állítólag sokan fogynak tőle. Akkor másféle fehérjepor is megteszi nem? Csak mert ez elég drága...2013. jan. 23. 17:01
1/8 anonim válasza:
Nem lehet tőle fogyni, ahogy semmi mástól sem. A fehérje a 3 alaptápanyag egyike, fehérjéből épülnek fel az izmaid, ezért kell fehérjét enni, hogy zsírt adj le, ne izmot. De fogyni nem fogsz tőle, az az egész napi kajádon múlik.
2/8 anonim válasza:
figyelembe véve hogy az izomtömeg növelésére használják nem lehet fogyni tőle
3/8 anonim válasza:
Ne beszélj már hülyeséget. A testépítők ugyanúgy használnak fehérjeport szálkásításkor(fogyás) mint tömegnöveléskor. Csak az egyiknél magas a szénhidrátbevitel, a másiknál pedig alacsony. Ez dönti el, hogy híznak, vagy fogynak. A fehérje az ugyanannyi mindkét időszakban, sőt, szálkásításnál még lehet kicsit több is. Ha ennyi fehérjét nem tudnak szilárd kajából bevinni, akkor használnak fehérjeport.
4/8 anonim válasza:
bátyám is ezt szedi,úgyhogy tudom hogy miről van szó:)
5/8 anonim válasza:
Sajna én is tudom, miről van szó. Minden testépítő magas fehérjebevitellel diétázik, 90%-uk használ fehérjeport ilyenkor, pont, mint tömegnövelésnél. A fehérje csak kaja. A csirkében is van, a tojásban, túróban is. Amikor diétázunk, akkor több energiát használunk fel, mint amennyit beviszünk. Körülbelül 3 testtömegkilogramm fehérje kell ilyenkor, hogy ne veszítsünk túl sok izmot. Ha ez nincs meg szilárd kajából, akkor szokás fehérjeport használni. Szerintem te kevered a fehérjeport a tömegnövelővel(ami fehérje és gyors szénhidrát), amit tényleg csak tömegnöveléskor használnak.
6/8 anonim válasza:
önmagában nem lehet tőle fogyni, és kb ugyanannyiba kerül mint a turbo, a jobb fajták még drágábbak is.
én próbáltam a turbot, 4 kilót fogytam vele de mivel nonstop pisilni rohangásztam gyanítom csak a vizet hajtotta ki belőlem :D köze nincs a fehérjeporokhoz
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!! :)
2013. jan. 24. 11:03
8/8 liljom válasza:
A tejsavóporok gyorsan emésztődnek, ezért én nem ajánlom fogyáshoz. Hamar megéhezel tőle. Akkor már inkább egy kis alacsony zsírtartalmú túró. Abban is sok a fehérje, de lassabban szívódik, és később éhezel meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!