Egy doboz p57 hoodia kapszula elég ha 10kg szeretnék fogyni?
A Hoodiának pont az a lényege, hogy az étrenden változtat (konkrétan a mennyiségen), mivel csökkenti az étvágyat. Így az energiabevitel optimálissá válhat.
Viszont ettől még nem biztos, hogy ajánlott a szedése!
Elkezdtem keresgélni infot róla, és kiderült, hogy az FDA betiltotta a P57 Hoodia nevű készitményt (gyártója a Huiking Pharmaceutical - ez pont az a termék, ami itthon nagyon népszerű), mert bevizsgálták, és olyan - az összetevők között persze fel nem tüntetett - hatóanyagot is tartalmaz, ami eleve vényköteles volt, amíg forgalomban volt, de 2010-ben kivonták a forgalomból az ezt tartalmazó fogyasztószereket (Európában is, nem csak az USÁ-ban), mert elég súlyos mellékhatásokat okozhat, különösen szív- és érrendszeri megbetegedésben, magas vérnyomásban szenvedők esetén.
Hallani, hogy hamisítják, és csak a hologramos jó, de hogy a tiltott szer valójában csak hamisítványban lett volna, és az eredeti nem tartalmazza, arról nem írnak. Ennek célszerű utánajárni.
Érdekes...:)
Én fogytam 5kg-t tőle...:) Semilyen mellékhatást nem éreztem. A Hoodia lényege, hogy kisebb lesz az étvágyad, igy kevesebb kalóriát viszel be.!! Étkeztem melette, mégha nem is voltam éhes, hisz fontos. a szükséges ásványi anyagokat és a többit rendesen bevittem a szerevezetemben...:)
Én teljesen meg vagyok elégedve vele ! És nem csak én fogytam tőle:)!!! Senkinek nem lett semmi gondja..Akinek magas a vérnyomása az alapból minek szedi? mivel nem engedett...hisz koffeint is tartalmaz, és igy viszi fel a vérnyomást is...Sokat tudnék erről mesélni a kétkedőknek!!!:)....
Amúgy javaslom mellette a sportolást! Én aktív sportoló vagyok, ugyhogy nekem ez nem okozott gondot:)
Szia!
10 kilót nem hiszem, hogy fogyni fogsz. Én csak 3kg tudtam fogyni egy csomaggal. Az is fontos, hogy szeded illetve hogy állsz neki a fogyáshoz. Egy Adél nevű bloggertől olvastam a tapasztalatait és a tanácsai nagyon jól jöttek, mert eddig bevált. Itt van a blogja, ha érdekel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!