Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Egy doboz p57 hoodia kapszula...

Egy doboz p57 hoodia kapszula elég ha 10kg szeretnék fogyni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
8%
Nem, de 100 doboz sem.
2012. dec. 16. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha van egy jó szálkásító étrended, rendben van a fehérje/ch arány, akkor hoodia nélkül is úgy leszálkásodsz, ahogy kell. Ha rossz az étrend, rossz a tápanyagok elosztása, és kalóriadeficitben se vagy, akkor akárhány doboznyi cuccot megehetsz, nem ér semmit.
2012. dec. 16. 23:05
 3/10 anonim ***** válasza:

A Hoodiának pont az a lényege, hogy az étrenden változtat (konkrétan a mennyiségen), mivel csökkenti az étvágyat. Így az energiabevitel optimálissá válhat.

Viszont ettől még nem biztos, hogy ajánlott a szedése!

Elkezdtem keresgélni infot róla, és kiderült, hogy az FDA betiltotta a P57 Hoodia nevű készitményt (gyártója a Huiking Pharmaceutical - ez pont az a termék, ami itthon nagyon népszerű), mert bevizsgálták, és olyan - az összetevők között persze fel nem tüntetett - hatóanyagot is tartalmaz, ami eleve vényköteles volt, amíg forgalomban volt, de 2010-ben kivonták a forgalomból az ezt tartalmazó fogyasztószereket (Európában is, nem csak az USÁ-ban), mert elég súlyos mellékhatásokat okozhat, különösen szív- és érrendszeri megbetegedésben, magas vérnyomásban szenvedők esetén.

Hallani, hogy hamisítják, és csak a hologramos jó, de hogy a tiltott szer valójában csak hamisítványban lett volna, és az eredeti nem tartalmazza, arról nem írnak. Ennek célszerű utánajárni.

2012. dec. 17. 08:22
 4/10 anonim válasza:
nem érnek ezek a cuccok semmit. Én a csipkebogyóteás méregtelenítésre esküszöm. Egészséges, nem viszek a szervezetembe semmiféle méreganyagot, se gyógyszert és tényleg képes heti 3 kilótól megszabadulni.
2013. jan. 2. 14:09
 5/10 anonim válasza:
A Hodia megzavarta a menszeszem... 3 honapig nem jött meg az orvos nem tudott mit mondani, emelett 2x elájultam, mert annyira elvette az étvágyam hogy enni is elfelejtettem. ..
2013. jan. 12. 01:13
 6/10 anonim válasza:

Érdekes...:)

Én fogytam 5kg-t tőle...:) Semilyen mellékhatást nem éreztem. A Hoodia lényege, hogy kisebb lesz az étvágyad, igy kevesebb kalóriát viszel be.!! Étkeztem melette, mégha nem is voltam éhes, hisz fontos. a szükséges ásványi anyagokat és a többit rendesen bevittem a szerevezetemben...:)

Én teljesen meg vagyok elégedve vele ! És nem csak én fogytam tőle:)!!! Senkinek nem lett semmi gondja..Akinek magas a vérnyomása az alapból minek szedi? mivel nem engedett...hisz koffeint is tartalmaz, és igy viszi fel a vérnyomást is...Sokat tudnék erről mesélni a kétkedőknek!!!:)....

Amúgy javaslom mellette a sportolást! Én aktív sportoló vagyok, ugyhogy nekem ez nem okozott gondot:)

2013. jan. 25. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha semmi mást nem eszel mellette...
2013. jan. 26. 22:08
 8/10 anonim válasza:
Hát én rendesen ettem mellette;) .... Csak kevesebb/ kisebb adagokat mint régen, mert attól jóllakottnak éreztem magam...kedves hozzászóló, te vagy nem probáltad , vagy nem hatott...mert aki szedi tudja milyen és a többségnek segít/hat :) !!!
2013. jan. 27. 22:14
 9/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az az illető , aki azt irta hogy 100-al sem tudna lefogyni alkalmazta e már, mivel ez hülyeség!Én 1,5 hónap alatt lefogytam tőle 22 kg-ot!74-ről 52-re!Igaz barátnőm ki is akadt rám.4-5 napokig nem ettem annyira elvette az étvágyamat, viszont a szomjérzetemet meg növelte.Alapból sokat iszom, de igy napi 6-7 l-et is megittam. Tehát fogyás terén tényleg meg voltam vele elégedve. Viszont gondolom a koffein tartalma miatt meg esett nem is egyszer hogy 50 órákat nem tudtam aludni és akkor is kin szenvedés volt, tehát aktiv voltam:) És egy majdnem elájultam dolog is volt. Álló szoláriumozás közben nekem is sikerült majdnem, viszont én ezt inkább arra fognám, hogy 4-5 naponta fél szelet kenyér vagy egy fagyi lehet nem volt elég a szervezetemnek, ééés...sajnos 1 éven bellül vissza is jött majdnem az összes kg. A hamisitása meg szerintem is igaz lehet, mert ahol vásároltam már nem árulják, mert egy idő után ők sem eredeti termékeket kaptak. Interneten rendeltem, és egyáltalán nem éreztem a hatását, szerencsére a téren jól jártam hogy visszavásárolták.
2013. márc. 1. 20:42
 10/10 anonim válasza:

Szia!

10 kilót nem hiszem, hogy fogyni fogsz. Én csak 3kg tudtam fogyni egy csomaggal. Az is fontos, hogy szeded illetve hogy állsz neki a fogyáshoz. Egy Adél nevű bloggertől olvastam a tapasztalatait és a tanácsai nagyon jól jöttek, mert eddig bevált. Itt van a blogja, ha érdekel: [link]

2014. márc. 21. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!