Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ez a diéta hatásos?

Ez a diéta hatásos?

Figyelt kérdés
19. éves vagyok,62kg, augusztusig le szeretnék menni 55-57 kg-ig, ezért megvettem a Turbó d. fehérje port. napi 3x szoktam belőle inni, ásványvizet, és egy kiflit, vagy zsemlét szoktam enni. Nektek mennyire volt hatásos? Vagy valami eredmény?
2013. júl. 18. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez így nem valami egészséges. Kilókat le fel dobálni nem olyan bonyolult mert a tested 70%a víz. De ahhoz hogy észrevehetően jobb alakod legyen legalább fél évig kell keményen edzeni ,sportolni és egészségesen kajálni. Az is csak addig fog megmaradni amíg csinálod, mert a tested alkalmazkodik az életmódodhoz. Tehát ne határidőkben meg kilókban gondolkozz!

Sok folyadékra , rostra, telítetlen zsírokra, állati fehérjére, vitaminokra ásványi anyagokra lenne szükséged és az emésztőrendszered a szilárd táplálékokból tudja ezt megfelelően felvenni. Szárnyas, tengeri hal, zöldség, tojás, túró, kevés gyümölcs és zab, magvak, ilyen kaják kellenek. A táplálék kiegészítő csak arra jó hogy KIEGÉSZÍTSE a táplálkozást. Például az 5. étkezés, a vacsora legyen egy turmix, és ennyi. A kifli/zsemle egészségtelen és a zsírosodást segíti elő, rengeteg saláta, zöldség meg a hús-tojás kéne legyen az alap. Ha komolyan gondolod.

2013. júl. 18. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
A T.diéta por a legócskább (de árban igen drága) cukros és rossz minőségű tömegnövelő, a kifli-zsemle a legolcsóbb gabonából készült éhezéscsillapítók. Igazából így kínjában eszik az ember, a t.diéta por árából kellene zöldséget venni és valami húst, hogy étel is kerüljön a gyomrodba :S
2013. júl. 18. 16:07
 3/4 Lipton. ***** válasza:
jajj, megvetted ezt a turbó lóf-szt és utánna kérdezel :(
2013. júl. 18. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd el a kiflit és jó lesz
2013. júl. 18. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!