Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyire hatásos a juharszirup...

Mennyire hatásos a juharszirupos és a bébiétel diéta egy 51 éves hölgynek, aki csak 4-5 kg-ot szeretne leadni, de azt tartósan?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 12:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Semennyire. Semelyik időszakos, kampányszerű diéta nem vezet sehova, maximum egy jó kis hízáshoz.

Nincsenek csodák, ha tetszik, ha nem. Szénhidrát és zsírszegény táplálkozás, napi 5-6-szori étkezés, sok folyadék, rendszeres mozgás és türelem.

Én is ezt csinálom, tudom, miről beszélek. Hogyhogynem, működik. És a legdurvább, hogy még élvezem is! Nem éhezem, jól esik a mozgás, érzem, hogy jobb a közérzetem, egyre nehezebb tornákat csinálok. Érzem a fejlődést a mozgásomon, látom a tükörben a változást a testemen, lazulnak a ruháim.

Higgyél nekem, felejtsd el ezeket a marhaságokat! Tapasztalatból mondom!

2010. jan. 22. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
A juharszirup full cukor, no comment. A bébiételtől se fogynak a babák, van benne energia rendesen, ott a kis mennyiség miatt fogysz, magyarul sima koplalás.
2010. jan. 22. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A ma 13:12-esnek van igaza, én is 50 felett vagyok (csak nekem 15 kiló a többlet), az ilyen kampányszerü dolgok nem segitenek semmit. Egyél sok zöldségfélét meg gyümölcsöt és kezd el sportolni valamit. Három hónapja kezdtem el, idöközben lement majdnem 4 kiló, és - amit a 13:12-es irt, egyszerüen kezdem érezni, hogy vannak izmaim, a testemet kontrolláltan tudom mozgatni és egyre könnyebben végzem a gyakorlatokat - rettentö jó érzés, hogy nem csak lötyögök ide-oda, hanem egyre szebben és könnyebben mozgok.
2010. jan. 22. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!