Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hatásos ez a diéta? Mit...

Hatásos ez a diéta? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, 175 cm, 97 kg. Szeretnék fogyni, csak nem tudom eldönteni, hogy hogyan kezdjem. Nem vagyok a különböző fogyasztószerek híve, inkább a hagyományos módszert választanám, vagyis teljes életmódváltást, de mivel már eléggé elkeserítő a helyzet, ezért azt gondoltam előbb beiktatom a 2 hetes diétát(pontosabban diétás por, a nevét nem engedi leirni az oldal, Rossmannban, Dm-ben leet kapni, remélem tudjátok mire gondolok.), bár őszintén szólva vannak kétségeim. Egy biztos, nem szeretnék úgy lefogyni, hogy meglógjon a bőröm és a mellem, viszontaz tuti, hogy ha gyorsan fogyok akkor ez lesz a vége. Ezért szeretnék véleményeket kérni a diétáról,hogy aki már használta az mit tapasztalt. Előre is köszi!
2010. ápr. 26. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Teljes életmódváltás mi??? Szóval az elkövetkezendő 70 évet már egészséges étkezésekkel fogok leélni, de először gyorsan még csinálsz valami baromságot két hétig? Elkeserítő a helyzet? 97 kiló... hát az tényleg elkeserítő. De mivel nem két hét alatt lettél ekkora, így két hét turmixozással ugyanúgy nem is fogod leadni... tanuld meg, hogy mire van szüksége az emberi szervezetnek, fehérjék, zsírok, szénhidrátok, folyadékmennyiség, vitaminok, glikémiás index, ketoacedózis, anyagcsere sebesség, vízháztartás, zsírleadás, aerob és anaerob edzés stb.... Nincsenek diétás porok... ha sz@r kajákat eszel mellé, akkor ugyanúgy hízni fogsz, ha meg normálisan kajálsz, nem kell a por... sajna ez van. Tudod, mint a hájrázó öv... amellé is azt mondják, hogy ugye kell a diéta... ja, hát ha meg diétázol normálisan, akkor ugye nem kell a hájrázó öv, tekintve, hogy semmit nem ér... Na itt kezdődik az életmódváltás, hogy tanulnod kell még előtte sokat... aztán majd alkalmazni is tudni kell, és akaraterő, hogy be is tartsd amit elkezdtél. De amíg úgy állsz hozzá, hogy gyorsan két hét alatt akarsz valamit (nem tudom mit képzelsz egyébként, hogy mi fog történni) nos addig ekkora maradsz sajnos.

Ja igen... az meg tök mindegy, hogy milyen ütemben fogysz, legalábbis a bőröd szempontjából... 97 kilóról ha leadsz 30-40-et, hogy elérd a normális súlyodat, nos lógni fog mindened, ha tetszik, ha nem... de legalább nem leszel kórosan elhízott és egy csomó rizikó faktort kiiktatsz az életedből. Plasztikázni még mindig könnyebb, mint szívrohamból felépülni, vagy cukorbetegként élni.

2010. ápr. 26. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia,

tök jó az elhatározás és ha komoly, menni fog. 19 éves vagy, az azt jelenti, ha normál ütemben fogysz esélyes vagy arra, hogy szép maradjon a bőröd. Ellentétben az előttem szólóval, én tapasztaltam, hogy a 21. életévemben életet adtam egy 4 kilós kisfiúnak, aki mellett híztam is és majdnem egy mázsa voltam, fél év alatt szépen visszafogytam és semmi nem látszott. Aztán most 37 vagyok a második gyerekkel és én nagyon meghíztam és nem is megy olyan könnyen a fogyás.

Tapasztalatom szerint, amikor igazán fogyni akar az ember lánya tud is. Elhatározás kérdése. Természetes, hogy nagyobb erőt ad, ha meglódulnak a kilók lefelé, de legyél türelmes.

Hidd el, nem mindenki tudja, hogy hogyan működik a szervezete és nem mindenki érti az előttem szóló (gondolom egészségmániás lenéző) megjegyzéseit, és kevésbé segítőkész tanácsait és mégis lefogy.

A tanácsom a következő, amit be is lehet tartani.

Egy pár hónapig bírd ki, hogy nem eszel édességet és amiben liszt van, ennyi.

Tehát ott az abonett, hamlett és ahhoz lehet enni főtt tojást, zöldségeket.

Ebédre egyél bármit, csak a köret helyett salátát, savanyúságot egyél, ezek takarítják a beleket, ami jobban működik majd, ha a háj lemegy róla.

Vacsira meg valami szolidat egyél, mondjuk egy szelet husit, vagy virslit magában. Eleinte éhezel mint a franc, kell 10 nap, mire összeszűkül a gyomrod, de aztán ha csak egy cetlire leírod, mi az, amiből nem ettél, pedig a régi éneddel ettél volna, meglátod mi a bűnös a sok kilódért.

Én most a 13 nap alatt 8 kiló minuszt csinálom, nem azért mert egészséges, hanem mert betartható és az eredmény segíteni fog, hogy ne essek vissza. Vannak emberek mint én is, akik marha jól főznek, isteni tortákat réteseket kalácsokat tudok sütni és hát elcsábulok néha.

Ahhoz, hogy az ember életmódot tudjon változtatni, le kell a nagy részét fogyni annak a súlynak, ami zavar. Aztán ha eléred a 75 kilót és marad egy kis cicid, formás kerek popsid és egy kis hasad, az nem gáz, legfeljebb nő maradsz.

A sportot ne feledd eleinte sétálj sokat, aztán lehet bicaj, kocogás torna, ki mit szeret csinálni és szerintem ha ezeket betartod és nem rohamozod meg örömödben a sütistálat és nem zabálás lesz a vége, tök csinos leszel.

Ne hagyd, hogy beléd kössenek a módszeredet illetően, de hidd el az a por tök felesleges.

Amúgy van egy csomó update 1-es sütirecept, hajrá, azzal lehet kísérletezni.

Hosszú kitartás kívánok és nyugi, menni fog. Ide meg akkor tegyél fel kérdést, ha bírod a gyűrődést, mert sajnos megalázó válasz több jön, mint segítség.

2010. ápr. 26. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: szerinted nekem"sokat kell még tanulnom" erről a dologról, szerintem pedig neked kéne sokat tanulnod arról, hogy milyen stílusban beszélsz az emberekkel, mert ha "így állsz hozzá" a dolgokhoz akkor nagy ívben el fognak kerülni. Ha figyelmesebben olvastál volna, nem azt írtam, hogy 2 hét alatt akarok lefogyni. A másik meg,hogy nagy baromság amit irsz, mert aki nagyon gyorsan fogy annak meglód a bőre, de aki lassan(pl egy hónap alatt 2 kiló) annak viszont nem. De köszönöm a hasznos választ, igazán nem kellett volna ennyit pazarolnod az idődből:)

2. válaszoló: nagyon köszönöm a bíztatást,megfogadom a tanácsodat, türelmes leszek, tudom, nem két hétbe telik.:D

2010. ápr. 26. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
"meglógni a bőre" Meglógni a kutyák szoktak cucuka :)
2010. ápr. 27. 14:08
 5/6 anonim válasza:
Ne keseredj el, vannak ilyen emberek, akik már a kezdeteknél beléd rúgnak! Ne hagyd magad!!! Nem akarlak befolyásolni, csak leírom a saját tapasztalataimat. Ha tényleg komolyan gondolod, nem lesz nehéz!!! Javaslom, hogy a norbi oldalon nézz szét, vagy a hoxán! Az elsőn olvashatod a módszert, a másodikon segítséget kapsz a mindennapokhoz!! Én is hasonló cipőben járok, mint Te, de én épp szülés után vagyok, és ezzel a módszerrel sikerült már 15 kilótól megszabadulnom. Még kb. ugyanennyit szeretnék fogyni, és ezzel az "életmóddal" nem éhezem, nem stresszelek, persze, a kisbabám még szopizik, tehát amiatt is szükségem van az ételre, de mindemellett sportolok is. Gyaloglással kezdtem, aztán gyors gyaloglás lett belőle, és a napokban kezdtem el futni (ismét), bár az állóképességem még nem a régi! Tehát türelem, kitartás, sport, és az élet élvezete!!! Ennyi kell csak!!! Sok sikert!!
2010. ápr. 28. 12:18
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!!!!:)
2010. máj. 2. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!