A zöld teával menyit fogyhat az ember 1 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Főleg olyan írjon akinek van tapasztalata de aki hallota vagy más mesélte azt is szívesen várom!2013. júl. 3. 21:51
1/9 anonim válasza:
Én mindig iszok zöldteát.
De nem ettől fogsz fogyni.
Fogyni normális étrendtől és megfelelő mozgással fogsz tudni. Ne ettől reméld a változást, idd azért, mert finom!
2/9 poiu válasza:
A zöld tea zsírégető, ami annyit tesz, hogy valamenyi zsírsavat kiküld a raktárból. Ha nem sportolsz, akkor az egész visszamegy.
4/9 anonim válasza:
Ha a zöldtea zsírégető lenne, csak sovány emberek lennének. -.-
zsírt csak diéta éget, fogjátok már fel, könyörgöm
5/9 anonim válasza:
Akkor is napi szinten ittam zöldteát, amikor 100 kg voltam, meg akkor is, amikor 120 és most is, amikor 90 körül vagyok. Biztosan állítom, hogy semennyit sem lehet tőle fogyni.
6/9 anonim válasza:
Az attól függ,h hogyan alkalmazod....ha mondjuk naponta kb 1 óra hosszáig pakolgatod a zöld teát 5O kg-os zsákokban akkor elég sokat,viszont ha csak iszod,akkor semennyit sem,
7/9 anonim válasza:
Én úgy csináltam h reggeli mellé megittam fél liter, sokáig nem voltam éhes utána. + Vacsinál is. Meg sok vizet ittam, néha citromosan.
Rendes kajákat ettem csak kevesebbet. Még sütit is, csak nem egy tálcával. Ezzel 20kilót fogytam.
lehet h valamennyit számított a tea, de szerintem rendes étkezés kell hozzá.
8/9 poiu válasza:
A zöld tea valóban mobilizál (egy kevés) zsírsavat, de nem "égeti" el. Elégetned neked kell. Tehát zöld tea + fotel= semmi. Zöld tea + kocogás = kicsit több zsír ég, mint tea nélkül.
9/9 anonim válasza:
Szia.én 1 év alatt 22 kgt fogytam zöld tea kapszulával.:)) elején havi 2-3 kg megvolt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!