115kgos ember három honap alatt mennyit bir fogyni?
en 120rol fogytam 80ra, de nem harom honap, hanem ket ev alatt. elso honapban 10 kilot, utana fokozatosan lassitva, en a heti 1 kilót tuztem ki, es muveltem.
a 80as megallas azert volt, mert teherbe estem, de szoptatas utan ujra elkezdem a 90 naposat.
ne akarj gyors eredmenyt elerni, en 3 hónap alatt kb 15 kilót fogytam, DE utana nem all meg a fogyas, ha jol csinaltad a dolgokat, és egy picit is figyelsz az etrendedre. (en utana az egytanyer módszert hasznaltam, mindenbol max egy tanyert, es napi 5x keveset ettem, viszont bármit, és minimum 2, de inkabb 3 liter teat ittam (persze nem cukrosat)
sok sikert, és kitartást!
A nagyfiam 117 Kg-ról fogyott le 77 Kg-ra 8 hónap alatt. Dietetikus állította össze a diétáját (max. 1500 Kcal/nap), és csak biciklizett mellé, nem sportolt komolyabban.
Sajnos a bőre nem tudta követni a gyors fogyást, ezért még egy év után is lóg itt-ott.
Mivel sok rajtad a felesleg ezert az elso idokben tobbet fogsz fogyni, ami szepen lelassul a vegere.
Valaki irta elottem, hogy csak biciklizett, komolyabbat nem sportolt, ha engem kerdezel a biciklizes ha jol csinalod teljesen jo es eleg.
A lenyege annyi, hogy naponta reggel eves elott tekerj le 40-60 percet 115-130-as pulzustartomanyban.
masreszt viszont figyelj oda a kajara, mert anelkul nem megy. Sokan ajanljak a 90 napos agyremet, de ha ram hallgatsz akkor elolvasod ezt(hozzaerto irta, nem kamu): [link]
Masreszt ez sokat segithet a kezdetekhez: [link] (par oldal az egesz, de nagyon jo iras.)
Ne valaszd a konnyebb utat, mert azzal nem fogsz fogyni!
Kitartast es sok sikert kivanok neked!
(Tigi)
Attol hogy fogyott vele az nem jelenti azt, hogy jo is...
Nem mindegy hogy izombol fogysz vagy zsirbol es hogy melyikbol mennyit.
Fogyok en neked egy nap alatt 2 kilot is jol hangzik nem? Csak az a bibi hogy az a lefogyott 2 kilo nem zsirbol lesz. Ez olyan dolog hogy mennyiseg vs minoseg. Mert fogyni mindenki tud, de minosegi fogyast nagyon kevesen. Ha csak az a lenyeg, hogy barmi aron kevesebbet mutasson a merleg akkor arra teljesen jo a 90 napos dieta.
(Tigi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!