Valaki próbálta már a zöld kávét? Tényleg hatásos?
Május 1-től május 22-ig 2 kiló fogyás a válaszolónál aki dokumentál mindent.
Ha ez nem sok, akkor mi számít soknak? 3 hét alatt 2 kiló, tökéletes.
Miért írja mindenki azt, hoogy mozgás nélkül nem lehet fogyni egy kapszula segítségével anélkül, hogy kipróbálta volna???
Én 25 kg-ot fogytam szülés után fél évvel. Sajnos szoptatni nem tudtam egészségügyi okok miatt és fél évig próbáltam leadni, de nem tudtam diétát tartani. A 25 kg-ot másfél ónap alatt adtam le csak a gyógyszer segítségével.
Marhára nem hittem benne és nem is tudom miért próbáltam ki. Sokan sícsérték egy akkori fogyasztó kapszulát. Ez a Hoodia P57 volt. Valami kaktusz kivonat. Elkezdtem szedni és semmi éhségérzetem nem volt. Sokszr elfelejtettem enni. Javította az emésztésemet, kívántam a folyadékot és sokkal kevésbé voltam fáradékony mint egyébként. Ennek lassan másfél éve már. Sajnos azóta már csak egy gyengébb változata van forgalomban. Én azóta is tartom a súlyomat.
Arról fogalmam sincs, hogy a green coffee vaóbaj jó-e. De az 100%, hogy létezik olyan szer ami képes arra, hogy éhezés nélkül és mozgás nélkül fogyasszon.
Nem akarok vitába szálni azokkal akik nem próbálták. Könnyű azt mondani, hogy ,,jajj ilyen ninscs", pedig van! Szívesen küldök ,előtte-utána" képet e-mailben. De nem szeretném ide kitenni. Nem reklámozom egyik céget se. Sőt! a Hoodia P57-et már sehol nem lehet kapni ugyan olyan minőségben mint akkor hiába írják a hirdetésben, hogy eredeti.
" De az 100%, hogy létezik olyan szer ami képes arra, hogy éhezés nélkül és mozgás nélkül fogyasszon. "
Tehát bizonyítékok nélkül hiszel a mesében. Koplalással bárki tud fogyni, csak az emberek zöme nem lesoványodni akar. 6 hét alatt 25 kiló, milyen értékrendet fog tanulni a kiskölyök? Ő is elhízik majd, aztán nem eszik semmit?
Válaszoló, ha egy kaktusz kivonat elvette az étvágyadat, az még nem fogyasztószer. 1,5 hónap alatt ha fogytál 25 kilót, az óriási teher a testnek, nem képes ennyi zsírt leépíteni tehát iszonyatos mennyiségű megkötött víz kellett hogy lemenjen.. és biztos hogy az izomzat is megsenyvedte a koplalást.
Hozzáteszem bárki képes koplalni, ettől még egy szer nem lesz fogyasztó inkább káros.. Gratula a sikerekhez.
Mi sem tudunk érdemben olyanokkal vitázni, akik varázsszerekben hisznek, mert hinni akarnak bármiféle tapasztalat nélkül. Az nem tapasztalat hogy nem evett és lesoványodott, és közben az étvágyát valamely növényi droggal nyomta el.
Igen, de azt a 25 kg-ot 3 hónap alatt is szedtem fel a teresség alatt. az is iszonyatos sokk volt s zervezetemnek (bedagadt láb stb). Pont az volt a jó, hogy éhezés nékül koplaltam. Nekem a lábam is be volt dagadva és terhesség alatt vizesedve is. Így megkönyebbülés volt a testemnek, hogy lement a súly.
Eyébként vegetáriánus vagyok (ovo-lakto) és a gond az, hogy folyamatosan édességet zabáltam. Terhesség alatt tényleg napi 4-5 táblacsokit megettem. Főleg a vége felé amikor nehezebb volt viselni a pocakot akkor úgy éreztem, hogy bármit megtennék a csokiért.
A gyermekem étrendjére pedig nagyon odafigyelek. A tésztaféléket és liszteket is lecseréltem (durum /teljeskiőrlésű) a napraforgóolajat olivaolajra és egyéb olajokra. Bár adok neki édességet (mert GYEREK!) odafigyelek, hogy keveset egyen belőle. Figyelek a mozgásra és komplett elképzeléseim vannak, hogy milyen elvek szerint szeretném a helyes táplálkozás felé nevelni (hozzá kell tennem, hogy húst eszik ahogyan az apja is!!!).
Egyszerűen csak olyan furcsa olvasni, hogy mindenki elveszi a másik kedvét attól, ha ki akar próbálni valamilyen fogyasztó szert és ilyeszgetik azzal, hogy átverés. Közben meg én magamon tapasztaltam, hogy tényleg nem ettem semmit tőle úgy, hogy észre se vettem. Nem szedném hónapokon keresztül, de bztos van még más is olyan extrém helyzetben akinek nagy segítség lehetet egy ilyen. Szóval tényleg van olyan tabletta amelyiktől nem fogsz enni és semmit nem érzel majd, hogy éhes lennél (se gyomorkorgás se semmi). Sajnos amit ismertem már nem olyan formában gyártják. Szóval segíteni nem tudok melyik az amitől sikerül elérni a kívánt célt.
Még annyit, hogy nem csak nem ettem, de gyorsabb volt az anyagcserém illetve már csak attól is leizzadtam ha a lépcsőn 10 lépcsőfokot mentem. A vérnyomást is növeli (nekem túl alacsony a vérnyomásom akkor végre nagyon jól éretem magamat a bőrömben ilyen téren is, mert kicsit megemelte. Viszont fél évre rá már gyógyszert kaptam külön rá szóval nálam ez a hatása kifejezetten előny volt mint hátrány)
A tésztaféléket és liszteket is lecseréltem (durum /teljeskiőrlésű) a napraforgóolajat olivaolajra és egyéb olajokra. Bár adok neki édességet (mert GYEREK!)
Ezért fog csúnyán bebukni ez a nép. Mert a vega szülő (aki annyira vega, hogy csokit eszik mert abban nincs hús) teljes őrlésű liszten (ugyan olyan mérgező megbetegítő mocsok mint a fehér, ne feledjük már el hogy ugyan abból a növényből van) fogja felnevelni a KÖVETKEZŐ generációt is, ráadásul előre tudja hogy édességet is fog adni neki.
Az én negatív hozzáállásomat tükrözi, hogy nem arra gondolok majd mandulalisztből és xilitből készítetek cukormentes süteményt.. nem, én valóban arra gondolok hogy majd egy jó 'egészséges' teljes őrlésű durumtésztás ebéd után lemegy valami cukros édesség.
Ebbe pedig mindenki belebetegszik. Az elhízásnál mindig genetikai öröklődést, hajlamot keresnek.. Ez most 'tudományosan' elfogadott, hivatalos.. FRANCOKAT! Ami öröklődik, az a cukorevés :(
Na ezt őszintén sajnálom, kár, kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!