Tényleg hatásos a zöld tea és a jáva tea?
Figyelt kérdés
Olvastam a neten egy promóciós oldalon, ahol fogyasztó szert forgalmaznak, hogy az ő szerük hatóanyaga teljesen természetes, mert 70% zöld és 30% jáva teát használ. Na most én ezt nem veszem meg, mert nem csak hogy drága de az embernek nem a csodaszerektől kell várnia a változást, hanem a saját döntése és küzdelme árán, de azért inspirációt adott a dolog; ha testedzést kombinálok diétával, akkor ilyen teák rendszeres fogyasztása segít az anyagcserében, valamilyen tapasztalható módon?2010. febr. 4. 09:48
1/14 anonim válasza:
Sokan azt fogják irni, hogy nem segit. DE igenis segit. Nekem segitett.
2/14 anonim válasza:
A zöld tea nagyon jó, a másikat még nem próbáltam.
3/14 anonim válasza:
Rendszeres zöld tea fogyasztó vagyok,csak ajánlani tudom!!! Másikat nem ismerem.
4/14 anonim válasza:
Előzőnek: Rendszeresen nem szabad teát fogyasztani, az nem egészséges ám.
Amúgy egy kis tea kúra mindig jó, de nem kell tőle csodát várni. Az anyagcseréd a több mozgástól is gyorsul.
5/14 anonim válasza:
Szia én rendszeren sportolok,és üresen iszom de rendszeresen 1,5 éve kb.Soha semmi bajom nem volt még tőle sőtt...:))
De azért köszi,hogy féltesz ! Mai világba ez ritka:)))
6/14 anonim válasza:
Én igaz, hogy nem zöld, hanem fekete teát iszom már 40 éve minden nap (legalább 1 litert cukor nélkül) és semmi bajom nincs töle.
A zöld teát viszont nem tudom meginni, nekem nagyon kellemetlen az ize. Hogy lehetne megszokni?
Másik kérdésem, hogy mi az a jáva-tea?
7/14 anonim válasza:
előzőnek: a simát én sem szeretem de a pickwick forgalmaz áfonya és citrom ízű zöldteát is :) plusz ha nagyon nem bírom üresen, teszek bele pár csepp mézet
8/14 anonim válasza:
pickwick-es zöldtea és társai semmit sem érnek, csak szólok :D
10/14 anonim válasza:
18.09: akkor milyen tea ér vmit? ja, gondolom nem a 400ftos, hanem a 3400ftos... imádom h az egészséges életmód, a fogyás meg ilyenek csak a gazdagok kiváltsága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!