Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Tényleg hatásos a zöld tea és...

Tényleg hatásos a zöld tea és a jáva tea?

Figyelt kérdés
Olvastam a neten egy promóciós oldalon, ahol fogyasztó szert forgalmaznak, hogy az ő szerük hatóanyaga teljesen természetes, mert 70% zöld és 30% jáva teát használ. Na most én ezt nem veszem meg, mert nem csak hogy drága de az embernek nem a csodaszerektől kell várnia a változást, hanem a saját döntése és küzdelme árán, de azért inspirációt adott a dolog; ha testedzést kombinálok diétával, akkor ilyen teák rendszeres fogyasztása segít az anyagcserében, valamilyen tapasztalható módon?
2010. febr. 4. 09:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azt fogják irni, hogy nem segit. DE igenis segit. Nekem segitett.
2010. febr. 4. 10:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A zöld tea nagyon jó, a másikat még nem próbáltam.
2010. febr. 4. 10:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeres zöld tea fogyasztó vagyok,csak ajánlani tudom!!! Másikat nem ismerem.
2010. febr. 4. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:
44%

Előzőnek: Rendszeresen nem szabad teát fogyasztani, az nem egészséges ám.

Amúgy egy kis tea kúra mindig jó, de nem kell tőle csodát várni. Az anyagcseréd a több mozgástól is gyorsul.

2010. febr. 4. 11:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia én rendszeren sportolok,és üresen iszom de rendszeresen 1,5 éve kb.Soha semmi bajom nem volt még tőle sőtt...:))

De azért köszi,hogy féltesz ! Mai világba ez ritka:)))

2010. febr. 4. 11:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én igaz, hogy nem zöld, hanem fekete teát iszom már 40 éve minden nap (legalább 1 litert cukor nélkül) és semmi bajom nincs töle.

A zöld teát viszont nem tudom meginni, nekem nagyon kellemetlen az ize. Hogy lehetne megszokni?

Másik kérdésem, hogy mi az a jáva-tea?

2010. febr. 4. 11:38
 7/14 anonim ***** válasza:
előzőnek: a simát én sem szeretem de a pickwick forgalmaz áfonya és citrom ízű zöldteát is :) plusz ha nagyon nem bírom üresen, teszek bele pár csepp mézet
2010. febr. 4. 12:56
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
pickwick-es zöldtea és társai semmit sem érnek, csak szólok :D
2010. febr. 4. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
11:38: [link]
2010. febr. 4. 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
18.09: akkor milyen tea ér vmit? ja, gondolom nem a 400ftos, hanem a 3400ftos... imádom h az egészséges életmód, a fogyás meg ilyenek csak a gazdagok kiváltsága...
2010. febr. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!