Tényleg hatásos a zöld tea és a jáva tea?
Figyelt kérdés
Olvastam a neten egy promóciós oldalon, ahol fogyasztó szert forgalmaznak, hogy az ő szerük hatóanyaga teljesen természetes, mert 70% zöld és 30% jáva teát használ. Na most én ezt nem veszem meg, mert nem csak hogy drága de az embernek nem a csodaszerektől kell várnia a változást, hanem a saját döntése és küzdelme árán, de azért inspirációt adott a dolog; ha testedzést kombinálok diétával, akkor ilyen teák rendszeres fogyasztása segít az anyagcserében, valamilyen tapasztalható módon?2010. febr. 4. 09:48
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért írja valaki azt, hogy nem ér semmit a "pickwick és társai", mik a társai? Ha zöld teát veszek, a pickwick ugyanolyan zöld teát forgalmaz, ugyanolyan cserjéből, ugyanazzal a hatóanyaggal.
De köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 4. 20:13
12/14 anonim válasza:
ma 18:18-as: a 11:38-as vagyok, köszi a linket.
13/14 anonim válasza:
Ne mondjátok h a gazdagoknak való a zöld tea! Átutaltam 10ezer forintot, kínából küldtek EREDETI zöldteát, másfél éve mindennap megiszok egy litert és nem fogyott még el. ezenkívül az anyagcserém felpörgött, a túlsúlyom megszűnt létezni...
14/14 anonim válasza:
Éhgyomorra iszok pár korty igazi savanyú káposzta levet. Utána zöld teát. Nekem megszűnt a szorult helyzet, én erre kezdtem inni. Nyáron csak teát ittam, és az is már jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!