Hogyan fogyjak hasról és combról?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,157 cm és 44 kg. Ez ideális testsúly lenne koromhoz és magasságomhoz képest, de nagy a hasam, mégha mások mondják is, hogy nem, mert mindig behúzom, és a combom is vastag. Engem nagyon zavar. Hogyan fogyjak le, ha nincs nagyon időm sportolni gimi mellett és gyógyszereket se szeretnék szedni?2009. szept. 30. 11:50
1/5 anonim válasza:
SZia! Nekem is nagy volt a hasam illetve még mindig van mit fogni rajta.Ahhoz hogy pl én fogyjak a következőket csinálom.
-Este hat után már nem eszem (van amikor már 5 után sem)
-amikor eszem, keveset eszem, és húzom az időt. (tudományosan ki van mutatva, hogy hogyha alaposan rágod meg az ételt, és több időt fordítasz evésre akkor előbb telítődsz)
-heti 3x, 4x Béres Alexandra féle fitness dvdt beteszem, mozgok 20 percet, combra, hasra, és ennyi!:)
2/5 anonim válasza:
te normális vagy 44 kg-al fogyózni? úristen!! komoly énkép zavaraid lehetnek! szólj anyukádéknak!
3/5 anonim válasza:
ahhoz, hogy a hasadról le mennyen a háj a legjobb hogyha futsz. a hasizom erősítő gyakorlatok inkább csak a hasizmodat erősítik de nem égetik a zsírt annyira mint a futás.
4/5 anonim válasza:
Nezd szerintem nem kellene ezzel ilyen komojan torodnod mert meg fiatal vagy es a szervezeted novesben van. A nok 22 eves korukig novekedesben vannak. Ha mindenkepp valtoztatni akarsz akor en is azt tanacsolom hogy este 6-7 utan ne negyon egyel esetleg gyumolcsot vagy joghurtot es figyelj oda hogy mit eszel es mennyit komoj dietaba ne kezdj bele veszejes ijen fiatalon...sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!