Miért oszt mindenkit ez TaplalkozasHarcmuves nevezetű fórumozó?
Nagyon jó tanácsokat ad, én legalábbis sok hasznát vettem eddig a bejegyzéseinek. Persze van, aki lepontozza, ha nem olyan választ kap, ami alátámasztaná a saját vélekedését akár a fogyi tablettákról.
Most az én véleményem egyezik meg tieddeé, megszoktam, hogy ilyenkor kapom a nagy nullákat.
mert tényleg nincsenek fogyasztószerek csak a sok gyökér kanapénfetrengő nem fogadja el hogy attól nem fog lefogyni hogy beszed egy doboz méregdrága csodabogyót mindehhez a v.lagát sem kell megmozdítani.
én sem bírom a stílusát, a paleolit diétát sem tolerálom bár tény hogy az egyik legegészségesebb diéta a sok hülyeség közül, és elismerem hogy otthon van a témában, nem beszél hülyeségeket. najó néha sikerül.
egyetértek azzal a résszel, hogy ne járjon ebbe a kategóriába. Mindenki tudja, hogy spot+eg.étkezés kell, ha feltesz fogyibogyóval kapcsolatos kérdést, az sem véletlen.
Adjon azoknak tanácsot, akik KÍVÁNCSIAK RÁ!!!! ez az egy bajom vele.
amúgy rendes, jó dolgokat mond, csak itt senki sem erre kiváncsi...
Ezek szerint minden kérdezőnek oda kéne írnia a kérdése mellé, hogy igényt tart-e Harcműves tanácsára?
Na ne röhögtess!!!!
7es, nyilván nem, de ebben a témakörben a kérdezők 99,9%-a NEM KIVÁNCSI a sport+kaja párosra!!!!
Ha a 6-os válaszom a Te felfogásodnak nehéz, akkor sajnállak...
Ööö... lehet valamit rosszul értelmezek, de van aki szerint, ha az ember feltesz egy fogyasztószeres kérdést, amire nincs jó válasz, mert nincs értelmes fogyasztószer, akkor csak azt a marhaságot szabad neki válaszolni, amit hallani akar, az igazságot és a segítő válaszokat meg elhallgatni, mert "nem kíváncsi rá"?
Végülis, természetes szelekció, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!