Mit tegyek? Elég a túlsúlyból! Megoldás kell! a többi lent!
Még csak kövér se vagy, lehet némi testzsír%, de ne játszuk már el a hájtól haldoklót, mert ehhez a magassághoz ez a súly nem vészes elhízás.
A másik, az egészséges ételekhez pedig nem pénz kell, hanem reform a konyhában. Ha változatosan étkezel étrend kiegészítők sem szükségesek, mert ha az ételekkel minden szükséges tápanyagot beviszel a szervezetedbe, az étrend kiegészítőktől csak jó drága vizeleted lesz.
Válaszd a kalóriadeficites étkezést... kaloriabazis.hu segít neked, csak sporttal is lehet fogyni, de eléggé hosszadalmas a dolog.
Az étrend sokkal fontosabb, mint a mozgás. Lehet, hogy így is érsz el eredményeket, de ha mellette továbbra is rosszul eszel...
Írj le pár példát, hogy szerinted mi az, amit eszel, és nem egészséges, mi az, amit szerinted enned kellene, és úgy gondolod, nem engedheted meg magadnak.
köszönöm a válaszokat! :)
hát azért igazából szerintem pénz kérdése is az étkezés illetve egészséges változatos étkezés. igazából szerintem ne meszek egészségtelen ételeket. mivel falun élek a legtöbb zöldség és gyümölcs házi termesztés. általában a levesek, töltött paprika, pörköltök, paprikás krumpli, váltogatják egymást, de néha becsúszik krumplis/káposztás tészta, bolognai, rakott kel, rántott hús és sült krumpli. kenyér meg mindig van, szóval hónap vége felé abból elég sok elfogy, ami tudom nem túl jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!