Ha 7 napig csak vizet iszik nem eszek semmit akkor mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Nem érdekelnek az olyan válaszolók akik csak kotekedni birnak az sem érdekel ha visszahizom utána a kérdésemre válaszoljatok2013. márc. 5. 16:16
21/24 anonim válasza:
Ha 7 napig ezt csinálod tuti kórház.. ha megéled... anorexiás leszel... kell ez??
Én 3 hete azt csinálom h kb alig eszek... egynap max ilyne tényleg nagyon kevés kaját.. és üditő.. ennyi. nem fogyok vele és nem is azért csinálom. De a gyomrod tönkre megy... kilyukadhat. ami ugyee halál.. 1.2.3. nap még talán nincs nagy bajod csak a hasad görcsöl korog... mert éhes vagy. de utána rossz lesz hidd el. legalább reggelre vmi fehérjét.. délben gyümölcs..estére meg salátát. ennyi. ezzel fogyni is fogsz. és nem teszed magad tönkre.
22/24 Peti1988 válasza:
Én 3-4 naponta eszem 1 szelet kenyeret és csak cikros löttyöket iszom h ne ájuljak el, 2 és fél hét alatt majdnem 10 kilót fogytam. Megérte!
23/24 anonim válasza:
szia fogyni lehet bar 1 het alatt nem tudom mennyit nekem epekrizisem volt semmi nem maradt bennem vizet is csak keveset ittam mert az is visszajott 3 napig agyba voltam 3 kg fogytam
24/24 anonim válasza:
Úristen! Kész vicc, hogy az eleő nap remegsz, stb!😂
Én 14 napot bírtam ki kaja nélkül, sportoltam mellette s hopp 10 kiló!
Akarat erő gyerekek, akarat erő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!