Ha 7 napig csak vizet iszik nem eszek semmit akkor mennyit fogyhatok?
Hasonlóan, egyik korábbi válaszolóhoz, én se fogyási céllal, de nem ettem hat napig. Mondjuk egyik nap megittam egy ivós joghurtot, két nappal később meg ivós kefirt. De tényleg ennyi csalás volt csak benne. Olyan 5 kilót fogytam ez idő alatt. Persze következő héten vissza is jött mind. Egyébként nem éreztem rosszul magam, nem szédültem, ráadásul ez nyáron volt és minden este elmentünk sétálni a faluban.
De ha fogyni szeretnél, akkor egészséges étkezés, abból is mértékkel és mellé sport. Ez az igazi fogyás, amit tudsz is tartani és nem jön vissza ami lement.
Ha 7 napig nem eszel semmit, akkor lehet hogy mennek le rólad kilók, de nem leszel vékonyabb. Gondolom inkább ez lenne a célod. Maga a súlycsökkenés max akkor jó, ha iskolai vizsgálaton szeretnél kevesebbnek tűnni az osztálytársaid előtt.
én jelenleg is léböjtölök, szintén nem fogyási céllal. Tavaly tavasszal is csináltam, 6 kiló ment le és ezt 2-3 hónapig tartani is tudtam.
mondjuk én nemcsak vizet iszok, hanem teákat és friss gyümölcs-zöldségleveket is
Látjátok, gyerekek, így működik a természetes szelekció!
Ha találsz egy hasonló ostobát, aki megdugna, VÉDEKEZZETEK!!
nem fogod bírni, ha folyamatosan a gyomrod csak vizet kap fájni fog a hasad, tönkremész, nincs értékes tápanyag ami a szervezetetbe kerülne ezáltal émelyegsz,elájulsz,akár kórházba is kerülhetsz. nem éri meg!
inkább maradj a zsírszegény étkezésnél pl reggelire valami teljes kiörlésű szendvicset(1db pl sajttal, zsírszegényebb sonkával..) tízórainál maradj egy joghurtba. ebéd legyen például egy zöldséges tál vagy gyümölcsös vagy csirkemell, hasonlók. vacsorára esetleg egy fogyasztó- vagy citromos tea amit megtudsz venni a bioboltokban is. délután pedig mozogj legalább félóra-órát.
#15: Normál ember nem dől ki csak úgy, de nem erőlteti, ha nem bírja. S az az alma azért elég sokat tud rontani, a semmit nem evés könnyebb és jobbnak is mondják, hisz nem cibálja a gyümölcscukor a vércukorszintet.
Egy almával én se próbáltam volna meg, az elég durva, én azonnal megéhezem a gyümölcstől, de nem kicsit. A párom szintén. Tekintet nélkül a mennyiségre és fajtára.
Böjtölni nem ész nélkül kell.
Hát csak gratulálni tudok a hatalmas tervedhez :)
Egyébként én 1 hét alatt 5 kilót fogytam.Csak én nem h.lye vagyok és éheztettem magam,hanem betegség miatt nem tudtam enni szinte semmit.
Megfordult már a piciny fejedben,hogy az éheztetésnek lehetnek káros következményei? pl elájulsz az éhségtől és szétfejelsz egy padkát,- 6 fog és már könnyebb is vagy 3 dekával...ja neked ez csak előny lenne,akkor éheztesd magad bátran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!