Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha egy napig nem eszek kb...

Ha egy napig nem eszek kb semmit akkor mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok

Tudom,hogy hülyeség...nem is csinálnám meg mert nem bírnám ki :)

Csak kíváncsi vagyok:D

2010. jún. 29. 03:42
1 2
 1/11 anonim válasza:
44%
Ha fogyni akarsz, sportolj, élj egészségesen, egyél egészséges ételeket és légy boldog, fogadd el önmagad. Ez mindig segít.
2010. jún. 29. 04:46
 2/11 anonim válasza:
23%
tök mindegy mert önértékelési zavarod van !
2010. jún. 29. 05:09
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

nekem volt olyan, hogy hétvégén pörögtem :D

és kb. 2 napig max. nem ettem, nem tudtam... vagy egy nap, nem tudom..és 4kilót leadtam :) csodálkoztam is xd

2010. jún. 29. 06:04
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

LEhet, hogy egy napi koplaassal "leadsz" 3-4 kilót, de ez CSAK vizveszteség, másnap már vissza is jön, tehát eredményt nem érsz el igy semmit.

Az elsönek meg: nem tudom, hogy lehet valaki ENNYIRE bunkó!

2010. jún. 29. 06:49
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

ilyen hétvégi pörgéstől nem megy le hipp hopp 4kg.. az 1kg zsir=7000kcal 4x7000=28000kcal, hol égetsz el ennyit? vegyük azt pl hogy elmész bulizni talpon vagy egész éjjel, dancelsz alkohollal csökkented a szomjúságodat és az éhségedet is. elmész párszor vizelni éjjel a bulin. azt amikor hazaérsz akár még ott is egy pizsi kocka! megméred magad és hopp vagy 2-3kg-al könnyebb vagy mint mikor még elindultál buliba. meddig? ameddig nem eszel valamit, mert utána egyből visszaáll a súlyod buli elöttire. vagy ha nagyon nagyon pörögtél és még haza is gyalogolsz jó pár kilómétert, na akkor esetleg lement fél kg zsir!. persze ez függ elhizottsági szint-től is. pl egy éjjel alatt egy 120-160kg-os elhizott emberről, valszeg nem fél kg zsir fog távozni ha nem csak ücsörög és vedel. :D rajtam csak 5kg van és jó is ez igy csak egyre kevesebb kajával is jól lakok és fogyásban vagyok :D

szóval jah, aki azt mondja,hogy le ad ilyen 4kg-ot stb. egy hét alatt csak zsirból az vagy hazudik, vagy ki wc-zi magát illetve üres gyomorral méregeti magát hogy bemesélje magának és másoknak,hogy ő milyen sokat fogyott, aztán eszik egyet és alapból ugyanolyan hájasnak néz ki mint elötte. van még az a változat amelyik éhezteti magát na annak meg az izmai leépülnek és valóban könnyebb lesz, de összeesetteb lesz mint elötte és marad ugyanúgy hájas.

2010. jún. 29. 07:25
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
semmit.egy nap alatt szerionted mi történik?majd a második nap bepotolod,mert akkor zabálni fogsz.
2010. jún. 29. 07:28
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Semennyit.
2010. jún. 29. 08:32
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
1 kg-t kb. Az mindegy, hogy miből megy le, mert a hasad jóval laposabb lesz, a nadrág nem feszül. Ez a lényeg, ha gyorsan akarod.
2010. jún. 29. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Én 3kg-t fogytam 1hét alatt kb, hogy minden nap keveset(!) eszek. Pl kistányérnyi rizs, de ennyit egész nap.

Remélem majd még fogyok tovább is :)

2010. jún. 30. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
én ha strandra megyek,a znap nem szoktam enni, csak sokat inni. lapos az ember hasa. de nem azért, mert fogy, hanem azért, mert a belek és a gyomor üres, ami nem dudorodik így ki. ennyi. nem fogsz ergy naptól fogyni. sőt! inkább hízik az ember, mert amint táplálékhoz jut a szervezeted, elraktározza amit előző nap kihagytál. hogyha legközelebb is kihagsz étkezést, fel legyen készülve. a szervezet nagyon okos ám. kivédi a hülyeségeinket. :)
2010. júl. 9. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!